DIRECŢIA GENERALĂ PROMOVARE TURISTICĂ

Avem plăcerea să vă informăm că Ministerul Turismului va participa în perioada 5-8 mai 2009, cu un stand de 76 mp, la târgul internațional de turism, Arabian Travel Market (ATM), care se va desfășura la Centrul Internațional de Conferințe și Expoziții de la Dubai, Emiratele Arabe Unite.

În conformitate cu statisticile certificate de comisia independentă de audit, la ediția ATM 2008 au participat un număr de 372 expozanți principali, 1857 co-expozanți și 14.046 vizitatori (1936 hosted buyers și membri Meridian Club, 375 VIP –uri, 847 reprezentanți ai presei internaționale, 8136 specialiști în turism, 2752 public general)

Participarea Ministerului Turismului la acest eveniment, destinat atât specialiștilor, cât și publicului general este susținută de următoarele considerente:

a) zona țărilor arabe este cea mai puțin afectată de criza economică actual;

b) tradițional familiile arabe sunt numeroase și în cele mai multe cazuri aceștia călătoresc în grup;

c) ATM este cea mai mare expozitie de profil din Orientul Mijlociu și targhetează întreaga regiune;

a) ATM este extrem de importantă pentru țările care au ofertă / potențial pentru turismul de sănătate;

b) ATM este importantă pentru țările cu ofertă de litoral, de relaxare, cazinouri;

c) există zboruri directe din București către o serie de capitale / orașe din Orientul Mijlociu

d) În ultimii ani investitorii arabi și-au extins investițiile în țări din Europa Centrală și de Est, multe dintre investiții realizându-se în domeniul turismului de sănătate (ex. Slovacia).,

Companiile interesate să participe în cadrul standului României la ATM 2009 se pot înscrie până la data de 18 aprilie 2009, înscriere ce se poate transmite la numărul de fax 021 – 20 70 742. Persoana de contact – Daniela Prelipcean, tel: 021 20 70 750.

De asemenea, vă informăm că ATM se desfășoară în conjuncție cu Conferința pentru investiții hoteliere (Arabian Hotel Investment Conference- 2-4 mai 2009), ce creează condiții de socializare cu investitorii. Costul participării la Conferința de Investiții Hoteliere, perceput de către organizatori este 2990 USD/delegat.

Viziteaza magazinul de afrodisiace si stimulente sexuale. De asemenea va recomandam urmatoarele produse : stud 100 foarte eficient pentru ejaculare precoce si viamax.

Reclame

~ de andreiuta pe aprilie 21, 2009.

Un răspuns to “DIRECŢIA GENERALĂ PROMOVARE TURISTICĂ”

  1. un mare caca, toate targurile astea sunt degeaba de cele mai multe ori, te duci cheltuiesti niste bani si rezultate 0. Bugetul acordat este mult prea mic pentru ce ar trebui sa se faca.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: