Seminarul International Erfurt , Germania

Camera de Comerţ şi Industrie a României are plăcerea de a vă invita să participaţi la un seminar internaţional, organizat în colaborare cu S.C. TuvKarpat SRL, privind Sistemul Integrat de Management, ce va avea loc în Erfurt, Germania, în perioada 31 mai – 5 iunie 2009, după următorul program:

31.05 Plecare din Bucureşti (Aeroportul « Henri Coandă») cu destinaţia Frankfurt. Transfer cu autocarul în Erfurt. Cină şi cazare la Hotel 4**** în Erfurt.

01.06 Mic dejun. Participarea la seminarul Sistemul Integrat de Management. Prânz inclus. Cină şi cazare la Hotel 4**** în Erfurt.

02.06 Mic dejun. Vizite la firme care au implementat Sistemul Integrat de Management. Prânz inclus. Cină şi cazare la Hotel 4**** în Erfurt.

03.06 Mic dejun. Vizită la Camera de Comerţ şi Industrie din Erfurt. Prânz inclus. După-amiaza vizita oraşului Erfurt. Cină şi cazare la Hotel 4**** în Erfurt.

04.06 Mic dejun. Plecare spre Frankfurt. După-amiaza turul oraşului Frankfurt. Prânz inclus. Cină şi cazare Hotel 4**** în Frankfurt.

05.06 Mic dejun. Transfer de la hotel la aeroport şi îmbarcare pentru zborul spre România.

Costurile deplasării sunt următoarele:

· taxa de participare 500 RON/persoană(inclusiv TVA) care se achită la CCIR, cuprinde următoarele servicii: asistenţă atât în ţară, cât şi în afară, în organizarea deplasării, menţinerea legăturii cu organizatorii, punerea la dispoziţia participanţilor a unor documente cu informaţii generale despre ţara în care are loc târgul (suprafaţă, populaţie, climă, situaţie economică, rată de schimb valutar, contactele ambasadei României în Germania);

· pachetul de servicii pentru cazare în cameră dublă este 1198 euro, supliment cameră single 320 euro. Pachetul de servicii include: biletul de avion internaţional Bucureşti – Frankfurt – Bucureşti, cazare 5 nopţi la hoteluri de 4**** cu toate mesele incluse (mic dejun, prânz şi cină) menţionate în program, tururile de oraş în Frankfurt cu ghid vorbitor de limba engleză, transferul de la hotel la aeroport, transferul cu autocarul în Erfurt şi retur;

· taxa de participare la seminar 520 euro/persoană (include costul lectorilor, al traducătorilor, vizita la firme şi la Camera de Comerţ);

· tariful nu include: taxele de aeroport ( aproximativ 154 euro/ persoană), alte mese decât cele menţionate în program, cheltuielile personale, asigurarea medicală de călătorie, programele opţionale.

În cadrul seminarului vor fi prezentate caracteristicile şi a avantajele unui sistem integrat de management (IMS), în strânsă legătură cu ideea de business specifică mediului economic din Germania. IMS rezumă într-o singură structură metode si instrumente pentru a se conforma cerinţelor din diverse domenii (de exemplu, calitate, mediu , siguranţă si securitate ocupaţională). Prin punerea în comun a resurselor – în comparaţie cu sisteme de management izolate – devine posibilă o gestionare mai eficientă atât a resurselor cât şi a performanţelor organizaţiei.

Tematica seminarului este:

– Principiile unui sistem de management integrat

– Normele şi standardele unui sistem integrat de management

– Construirea unui sistem integrat de management

– Cum ajută un sistem integrat de management la dezvoltarea performanţelor organizaţiilor

– Noi concepte despre sistemele integrate de management

– Exemple practice prin vizite în organizaţie.

Post furnizat prin intermediul sponsorului nostru ejaculare precoce tratamente, ce ofera produse precum : ejaculare rapida crema, marire potenta penis si stud 100 spray.

Reclame

~ de andreiuta pe Aprilie 21, 2009.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: