Caiet de sarcini grup Slovenia mai 2009

 

CAIET DE SARCINI

Ministerul Turismului organizează selecţie de oferte în vederea pregătirii unei vizite de documentare în perioada 3-6 mai 2009, a 8 jurnaliști din Slovenia. Criteriul utilizat în stabilirea ofertei câştigătoare este preţul cel mai mic, în condiţiile îndeplinirii următoarelor servicii:

· Mijloc de transport în ţară: microbuz, cu şofer, modern, spaţios, an de fabricaţie recent, cu instalaţie de aer condiţionat şi sonorizare în perfectă stare de funcţionare, curat, confortabil, pentru efectuarea transferurilor, precum şi asigurarea programului în perioada 3-6 mai 2009, conform programului anexat. Preţul acestui tip de servicii va cuprinde şi taxele de parcare, carburantul etc, precum şi cheltuielile de cazare, masă şi diurnă pentru şofer.

· Servicii de cazare cu mic dejun inclus: 8 camere single pentru invitaţi. Cazarea se va efectua în localitățile menționate în programul anexat. Schimbarea ulterioară a acestora se va putea face numai în caz de forţă majoră, cu structuri de aceeaşi categorie, cu aprobarea expresă a Direcţiei Generale Promovare Turistică.

· Ghid însoţitor: să fie bun vorbitor al limbii engleze, foarte bun cunoscător al obiectivelor vizitate, deţinător de atestat de ghid. Prețul acestui tip de servicii va cuprinde și cheltuielile de cazare, masă, cafea, apă minerală și sucuri, în cuantumul prevazut pentru invitați

· Asigurarea serviciilor de masă pentru cei 8 invitați, astfel:

– dejun și cină în perioada în data de 03 -05.05.2009

8 pax x 3 zile x 60 RON/zi = 1440 RON

-dejun în data de 06.05.2009

8 pax x 30 RON/zi = 240 RON

– cafea, apă minerală, sucuri în limita sumei de 6,5 RON/persoană/zi, pe toată perioada vizitei, respectiv 8 pax X 6,5 Ron/zi X 4 zile = 208 RON

Total servicii masă = 1888 RON

· Asigurarea biletelor de intrare la diverse obiective turistice de pe traseu.

Preţul total al ofertei (în funcţie de care se va stabili câştigătorul selecţiei) va fi menţionat în mod expres în cadrul acesteia, va fi defalcat pe tip de servicii, va fi exprimat în RON (inclusiv TVA) şi va cuprinde toate cheltuielile. În cuprinsul ofertei se vor menţiona, pe lângă preţul total şi subtotaluri pe capitole de servicii (transport/cazare/masă/alte cheltuieli) conform programului. Pentru fiecare tip de servicii se va preciza valoarea TVA-ului.

Menţionăm că programul va începe în data de 3 mai 2009, odată cu preluarea invitaţilor de la aeroportul de la Otopeni şi se va încheia în data de 6 mai 2009, odată cu transferul către aeroportul de la Otopeni.

La sfârşitul programului, ghidul va întocmi un raport asupra modului în care s-a desfăşurat acţiunea.

Reclame

~ de andreiuta pe aprilie 23, 2009.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: