COCOR SPA HOTEL 4* din Neptun-Olimp

Ne face placere sa va transmit atasata oferta speciala pentru organizarea de evenimente in cadrul COCOR SPA HOTEL 4* din Neptun-Olimp.

Confortul specific unei locatii leisure cat si standardele ridicate ale unui hotel de business, Centrul de conferinte COCOR, COCOR SPA, VISION CLUB, plaja privata, piscina interioara si cea exterioara, reprezinta motive in plus pentru a ne fi oaspeti.

Centrul de conferinte COCOR vine in intampinarea companiilor cu o oferta completa pentru organizarea unor evenimente de succes.

Sala COCOR BALLROOM este divizibila in 3 module izolate fonic, cu sistem de sonorizare incorporat si dispune de urmatoarele capacitati: 400 invitati – stil receptie, 250 invitati – stil teatru, 180 invitati – stil banquet.

Facilitati: lobby-bar, foyer amplu cu lumina naturala destinat servirii pauzelor de cafea, acces la sala direct din exterior, flexibilitate in ceea ce priveste amenajarea diferitelor tipuri de set-up.

Dotarea centrului de conferinte consta in echipamente de ultima generatie: videoproiector, ecran proiectie, flipchart, acces internet wireless gratuit, ecrane plasma.

Mesele si pauzele de cafea pot fi savurate atat in restaurantul MON JARDIN cat si pe terasa acestuia sau la piscina.

Petrecerile si distractia care trebuie sa insoteasca evenimentul dumneavoastra nu pot avea o gazda mai potrivita decat VISION CLUB, aflat in incinta COCOR SPA HOTEL 4*

Reclame

~ de andreiuta pe aprilie 23, 2009.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: