Solicitare oferta grup Slovenia mai 2009

 

SOLICITARE DE OFERTĂ

Ministerul Turismului, prin Direcţia Generală Promovare Turistică, organizează selecţie de oferte în vederea pregătirii unei vizite de documentare în perioada 11-18 mai 2009, a unui grup de 20 de tour operatori și agenții de turism din Federația Rusă.

Vă rugăm să ne transmiteţi, la sediul Ministerului Turismului, Bd. Dinicu Golescu nr. 38, sector 1, Bucureşti, până în data de 16 aprilie 2009, orele 10,00, oferta firmei dumneavoastră pentru serviciile aferente organizării vizitei de documentare, prezentate detaliat în caietul de sarcini. Menţionăm că solicitarea de oferte, caietul de sarcini şi programul vor fi postate pe site-ul www.turism.gov.ro

Oferta va fi transmisă pe fax, cu ştampila agenţiei de turism.

Criteriul de selecţie îl constituie preţul cel mai scăzut, în condiţiile respectării cerinţelor caietului de sarcini şi a programului.

Comisia de selecţie se va întruni în data de 16 aprilie 2009, orele 11.00, pentru stabilirea ofertei câştigătoare. Rezultatul urmează a vă fi comunicat în scris, pe fax, în termen de 24 ore de la deliberarea comisiei.

Eventualele contestaţii se primesc prin fax la sediul Ministerului Turismului, în termen de 24 de ore de la data comunicării rezultatului selecţiei. Acestea vor fi soluţionate în termen de 24 de ore de la data înregistrării, de către comisia numită în acest scop.

Plata serviciilor efectuate se va face pe baza de factură, după prestarea acestora, în contul dumneavoastră deschis la Trezorerie, din contul Ministerului Turismului deschis la Trezoreria municipiului Bucureşti.

Persoana de contact – doamna Daniela Prelipcean, telefon 021 -20.70.750, fax 021-20 70 742, e-mail: promovare@mturism.ro.

~ de andreiuta pe Aprilie 23, 2009.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: