Consiliului Judeţean Cluj, construirea noii arene sportive

Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, d-nul Alin Tişe, împreună cu vicepreşedintele CJ Radu Bica, au susţinut astăzi, 13.04.2009, o conferinţă de presă în care au prezentat finalizarea studiului de fezabilitate în vederea construirii viitoarei arene sportive a judeţului Cluj.

În cadrul conferinţei, d-nul Alin Tişe a prezentat faptul că pe actualul amplasament al fostului stadion Ion Moina se doreşte construirea unui nou stadion la standarde internaţionale cu o capacitate de 30.596 locuri (din care 29.648 locuri la gradene şi 948 în loje pentru VIP-uri), care să respecte normele impuse de criteriile FIFA şi UEFA. Acesta va avea regimul de înălţime de 2S + P + 3E + nivel general de gradene.

Potrivit preşedintelui Consiliului Judeţean Cluj, noul stadion va fi conceput din îmbinarea a 4 obiecte (două tribune şi două peluze). Acestea vor conţine, în principal, dotări pentru confortul publicului, precum şi spaţiile absolut necesare impuse în organizarea funcţională a obiectivului: vestiare, săli de conferinţă, săli de presă, etc. În ansamblul stadionului vor mai fi cuprinse spaţii pentru cluburile sportive (atletism, scrimă, ciclism, box, haltere, lupte, tenis de masă), spaţii de antrenament acoperite, muzeul sportului şi cabinete medicale, valoarea estimativă a investiţiei fiind de 45.378,15 mii euro (fără TVA).

Contractarea lucrărilor se va face prin licitaţie deschisă, în baza prevederilor OUG nr.34/2006 cu modificările şi completările ulterioare. Anunţul de participare se va publica prin intermediul Sistemului Electronic de Achiziţii Publice (SEAP), asigurându-se publicarea anunţului şi în Jurnalul Oficial al Uniunii Europene. Termenul pentru depunerea ofertelor va fi de 40 de zile calendaristice de la data transmiterii anunţului de participare. Evaluarea ofertelor se va face în termen de 20 de zile prin procedură deschisă.

Lucrările de execuţie vor dura 24 de luni de la data semnării contractului.

Mâine, 14.04.2009, studiul de fezabilitate va fi supus aprobării în şedinţa Comisiei Tehnice de Urbanism a Consiliului Judeţean, urmând ca joi, 16.04.2009, să fie supus aprobării plenului Consiliului Judeţean Cluj reunit în şedinţă extrordinară.

Reclame

~ de andreiuta pe aprilie 26, 2009.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: