AdStairs Media

AdStairs Media va pune la dispozitie o oferta speciala, pentru sezonul primavara-vara, la sistemul de publicitate neconventionala in oglinda AddMirror .

As dori sa va prezint un proiect nou de publicitate, AddMirror – publicitate neconventionala in oglinda. Mi-ar face placere dupa parcurgerea acestei prezentari sa putem purta o discutie telefonica, pentru a vedea care este opinia dvs referitoare la acest proiect si pentru a va oferi mai multe detalii sau pentru a clarifica unele posibile neclaritati.

AdStairs Media are in exclusivitate de la partenerul sau Casia Communications sistemul de publicitate indoor AddMirror in marile orase din Romania .

Va trimit prin intermediul acestui e-mail o prezentare a sistemului, ce exista deja in Cluj si Bucuresti. In scurt timp vom fi prezenti si in orase precum Brasov , Timisoara sau Iasi .

    Addmirror este implementat in locatii premium de gen cafenele, restaurante si hoteluri, teatre, urmind sa ne largim aria de locatii pe cladiri office si sa ne extindem in tara .

Targetul pe care il vizam reprezinta persoanele din Middle si Top Management implicit cu venituri peste medie.

    Din portofoliul nostru de clienti fac deja parte branduri ca Revista Capital, Florida Investment, PC Fun Computers, Lee Cooper Jeans, LaserMaxx Arena Romania, Elitte Cafe, Romanian Boat Show, Universal Entertaiment (campanie pentru spectacolul "Cei 12 Tenori Irlandezi" si "Katia Ricciarelli"), Millennium Bank, Coso Imobiliare Grup, Travel Time, Bayer, Inspired, Gala Responsabilitatii Civile, Money Express, Business Standard, Dent Elysee, etc..

    Campania de doua luni de la agentia de turism Travel Time a avut un feed-back de 20% crestere in vinzari (agentie de turism care s-a promovat doar prin intermediul sistemului nostru).

Monitorizam campaniile la cererea clientului.

Agentia noastra ofera si alte servicii de publicitate in functie de necesitatile si dorintele clientilor.AdStairs Media este o agentie full service.

   Pentru o dicutie detaliata va stau la dispozitie cu informatiile necesare.

Reclame

~ de andreiuta pe aprilie 27, 2009.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: