Contracte pentru unitati afiliate ANAT

 

Am inteles de la Dvs. ca in discutiile purtate in ultima vreme, unii emitenti de tichete de vacanta avanseaza alte cifre decat cele pe care noi le consideram suportabile de catre agentiile de turism.

Stiti ca in paralel Guvernul ia masuri fiscale care ne vor afecta pe toti, si ma refer aici la Ordonanta de Urgenta privind impozitul forfetar (a aparut astazi in Monitorul Oficial).

In cazul in care va intrebati ce sa faceti in situatia in care oferta emitentilor care iau legatura cu Dvs. este peste asteptarile Dvs. si asteptati un sfat, va sugeram cu cele mai bune intentii sa nu va grabiti deloc cu semnarea contractelor. Desigur ca in cazul in care termenii contractuali se acorda cu ceea ce Dvs. doriti, veti proceda in consecinta. Va reamintim cifrele pe care colegii Dvs. le-au gasit ca fiind tolerabile si suportabile in cazul agentiilor de turism:

comision 2.5 % cu decontare la 5 zile

comision 2.0% cu decontare la 10 zile

comision 1.5% cu decontare la 15 zile

preluare gratuita a ticketelor de catre emitenti

Evident ca noi nu vom interveni in negocierile Dvs. individuale, este complet impotriva convingerilor noastre, dar este de datoria noastra sa facem o sugestie pe care doar Dvs. decideti daca o acceptati sau nu. ANAT respecta intru totul liberul Dvs. arbitru si coordonatele unei piete perfect concurentiale.

Anunțuri

~ de andreiuta pe Aprilie 27, 2009.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: