Solicitare sprijin vizita jurnalisti Croatia

Vă informăm că în perioada 15-25 mai 2009 o echipă formată din doi membri ai Televiziunii croate – HTV se va deplasa în România pentru realizarea unui reportaj despre Delta Dunării. În acest sens, vă solicit sprijinul pentru derularea cu succes a acestui eveniment de promovare turistică a României în străinătate.

]Demersul face parte dintr-un proiect mai amplu al televiziunii croate de prezentare a statelor membre în perspectiva aderării Croaţiei la UE. Proiectul este finanţat parţial de Delegaţia Comisiei Europene la Zagreb.

Jurnalistul croat intenţionează să trateze aspecte legate de potenţialul economic, turistic şi social al oraşului Constanţa, al Deltei Dunării (prin realizarea unui documentar de 45 minute care să fie difuzat pe postul TV), precum şi despre modul în care sunt implementate prevederile programului european „Natura 2000”. 

Printre obiectivele vizitei de documentare se numără efectuarea unei excursii pe Dunăre pentru a vizita Sulina, Sfântul Gheorghe şi Mila 23, precum şi realizarea unor interviuri legate de viaţa lipovenilor care locuiesc în Delta Dunării. Pentru a ilustra cât mai bine materialul documentar solicită întrevederi cu primarii oraşelor Constanţa şi Tulcea, precum şi cu domnul Gogu Bogdan Mircea, directorul Centralei Ornitologice din România.

Având în vedere cele de mai sus, vă solicităm sprijinul pentru realizarea acestui proiect de interes prin facilitarea contactului jurnaliştilor cu agenţii turistice din Tulcea şi Constanţa pentru organizarea unei excursii în Delta Dunării (cheltuielile vor fi suportate de echipa HTV), dar şi pentru intermedierea întrevederilor cu primarii celor două oraşe şi cu directorul Centralei Ornitologice.

Reclame

~ de andreiuta pe aprilie 28, 2009.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: