Lansare Harta Judetul Cluj

Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, d-nul Alin Tişe, a susţinut in date de 22.04.2009, conferinţa de presă în cadrul căreia a fost prezentată harta oficială a judeţului Cluj. Evenimentul a fost onorat de prezenţa reprezentaţilor S.C. SCHUBERT & FRANZKE S.R.L., editura cartografică austriacă care a realizat această hartă în baza unui contract încheiat cu Consiliul Judeţean Cluj.

Conform celor declarate de către preşedintele Consiliului Judeţean, d-nul Alin Tişe, finanţarea hărţii oficiale a judeţului este realizată de către furnizor, prin inserarea în pagina hărţii a reclamelor publicitare comandate de agenţi economici. Realizarea şi livrarea hărţii către Consiliul Judeţean se va face în mod gratuit. “Editura SCHUBERT & FRANZKE va publica cinci ediţii ale hărţii oficiale a judeţului, fiecare o dată la 2 ani. Tirajul în care va fi tipărită harta va fi specificat în anexele la contract pentru fiecare ediţie în parte. Consiliul Judeţean va distribui cu titlu gratuit aceste hărţi instituţiilor şi autorităţilor publice, de învăţământ, sănătate, poliţie, etc.” a declarat d-nul Alin Tişe.

SCHUBERT & FRANZKE este lider în Europa de Est în ceea ce priveşte realizarea de hărţi, până în acest moment aceasta editând peste 800 de hărţi, dintre care 60 în România. În cadrul contractului cu Consiliul Judeţean Cluj, societatea austriacă a realizat şi o variantă digitală interactivă a hărţii judeţului, care poate fi accesată pe site-ul CJ, la adresa www.cjcluj.ro.

Reclame

~ de andreiuta pe Mai 1, 2009.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: