Targ Turism Expo Vacanta 2009

clip_image002

Avem deosebita placere de a va invita sa participati la cea de a doua editie a manifestarii EXPO VACANTA – expozitie specializata a ofertelor turistice. Manifestarea se va desfasura in perioada 14 – 16 Mai 2009 , in pavilionul amenajat pe platoul din fata Casei de Cultura a Sindicatelor Ploiesti.

Mii de oferte turistice imbietoare vor fi propuse spre vanzare turistilor prahoveni.

Expozitia reprezinta unul dintre proiectele importante ale Asociatiei pentru Promovarea Turismului Prahova, si se va adresa, ca si in editia anterioara, agentiilor de turism si touroperatorilor, statiunilor turistice, complexelor balneare, hotelurilor si companiilor hoteliere, pensiunilor, cabanelor, campingurilor, editurilor si publicatiilor din turism, emitentilor de TICKETE de VACANTA.

In actuala conjunctura, in care simtim cu totii efectele crizei, participarea la targ este cu siguranta o solutie pentru dinamizarea vanzarilor.

Cu ocazia targului de turism “EXPO VACANTA” puteti sa vindeti si sa promovati eficient ofertele si serviciile Dumneavoastra publicului larg , intr-un cadru atractiv si functional din punct de vedere al amenajarii, intr-o locatie ultra-centrala, cu un cost minim.

Expozitia va beneficia de o larga mediatizare, prin toate canalele mass-media – presa scrisa si audio-vizuala – si va avea un impact important asupra publicului vizat, de aceea, contam pe un numar de peste 5 000 vizitatori.

Apreciind ca oportunitatile de promovare oferite de prezenta in cadrul acestei manifestari vor contribui la decizia Dvs. in ceea ce priveste participarea, va transmitem anexat Adeziunea-Contract, impreuna cu celelalte anexe, pe care asteptam sa ne-o remiteti completata, semnata si stampilata pe fax 0244.522.052, sau e-mail : office@asociatiaturismprahova.ro . Data limita de inscriere este 30 aprilie a.c.

Pentru relatii suplimentare privind aceasta expozitie, va invitam sa va adresati la tel:0244-522.052 ; Mobil : 0756 604 230 fax: 0244-522.052, sau e-mail office@asociatiaturismprahova.ro . Persoana de contact  Ioana Trandafir, Secretar General.

Va asiguram de tot sprijinul nostru pentru reusita participarii firmei Dumneavoastra. la expozitia EXPO VACANTA 2009 si va rugam sa primiti salutarile noastre cordiale, impreuna cu expresia celei mai distinse consideratii.

~ de andreiuta pe Mai 1, 2009.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: