Ministerul Turismului, cerere oferta vizita 38 jurnalisti in Romania

Ministerul Turismului organizează selecţie de oferte în vederea organizării unui circuit de documentare, în perioada 08 – 15 mai 2009, a unui grup de 38 persoane din elita presei mondiale în turism.

Vă rugăm să ne transmiteţi, la sediul Ministerului Turismului din str. Dinicu Golescu nr. 38, mezanin, cam. 19, până în data de 04.05.2009, orele 10,00, oferta firmei dumneavoastră pentru serviciile aferente organizării vizitei de documentare, prezentate detaliat în caietul de sarcini. Menţionăm că solicitarea de oferte, caietul de sarcini şi programul vor fi postate pe site-ul http://www.turism.gov.ro.

Oferta va fi transmisă pe fax, semnată şi cu ştampila agenţiei de turism.

Criteriul de selecţie îl constituie preţul cel mai scăzut, în condiţiile respectării cerinţelor caietului de sarcini şi a programului.

Comisia de selecţie se va întruni în data de 04.05.2009, orele 12,00, pentru stabilirea ofertei câştigătoare. Rezultatul urmează a vă fi comunicat în scris, pe fax, în termen de 24 ore de la deliberarea comisiei.

Eventualele contestaţii se primesc prin fax (021.20.70.742) la sediul Ministerului Turismului, în termen de 24 de ore de la data comunicării rezultatului selecţiei. Acestea vor fi soluţionate în termen de 24 de ore de la data înregistrării, de către comisia numită în acest scop.

Plata serviciilor efectuate se va face pe baza de factură, după prestarea acestora, în contul dumneavoastră deschis la Trezorerie, din contul Ministerului Turismului deschis la Trezoreria municipiului Bucureşti.

Persoana de contact de la Direcţia Generală Promovare Turistică este doamna Camelia Tărniceru, telefon: 20.70.747/20.70.741.e- mail: cameliatarniceru@yahoo.com.

Anunțuri

~ de andreiuta pe Mai 3, 2009.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: