Construct Expo Ambient

MESAJUL ORGANIZATORILOR

Credem că şi la aceasta ediţie a CONSTRUCT EXPO AMBIENT specialiştii, antreprenorii şi publicul larg vor avea ocazia de a lua contact cu ofertele unora dintre cele mai prestigioase companii – producătoare sau importatoare– de produse ambientale. O mare parte din expozanţi sunt firme care an de an sunt prezente la acest eveniment,  având convingerea  că pe aceasta cale îşi sporesc numărul de parteneri şi pot expune publicului larg într-o manieră elegantă noutăţile în domeniu.  Târgul este o oportunitate de promovare şi de lansare a unor noi produse.

DESPRE CONSTRUCT EXPO  AMBIENT

CONSTRUCT EXPO AMBIENT se va organiza în perioada 6 – 10 mai 2009, reunind categoriile de produse în două saloane: salonul de amenajări interioare şi salonul de uşi şi ferestre – tâmplărie, uşi, ferestre, materiale pentru finisaje, compartimentări interioare, adezivi şi piese de asamblare, decoraţiuni interioare şi corpuri de iluminat, amenajări exterioare şi edilitare.
Editia din 2009 va reuni 360 de firme din 19 ţări, pe o suprafaţă totală de expunere de peste 20,000 mp. ROMEXPO, în calitate de organizator,  a invitat peste 40000 de specialişti şi oameni de afaceri în domeniu.  
Aproximativ 20% din companiile expozante sunt prezente în premieră la CONSTRUCT EXPO AMBIENT

Pe perioada de desfăşurare a târgului multe companii expozante vor face reduceri de preţuri şi vor avea promoţii diverse.

CONSTRUCT  EXPO AMBIENT vă aşteaptă la ediţia 2009 cu noutăţi, cu promovarea adecvată a produselor şi cu manifestări conexe interesante la care puteţi participa şi câstiga produse.

~ de andreiuta pe Mai 5, 2009.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: