Vizita 20 agenti italieni in Romania, cerere oferta minister

Ministerul Turismului organizează selecţie de oferte în vederea organizării unei vizite de documentare pentru un grup de 20 agenti de turism si jurnalisti din Italia, în perioada 07-11 mai 2009. Acțiunea se dorește a fi o măsură concretă care să aducă avantaje atât turismului românesc cât și să întregească în mod obiectiv opinia italienilor în ceea ce privește mentalitatea, cultura, educația și spiritualitatea românească.

Vă rugăm să ne transmiteţi, prin fax, la sediul Ministerului Turismului din blvd. Dinicu Go

lescu, nr. 38, sector 1, 010873 București, telefon 021.20.70.741, fax 021.20.70.742, până în data de 05.05.2009, orele 10:00, oferta firmei dumneavoastră pentru serviciile aferente organizării vizitei de documentare, prezentate detaliat în caietul de sarcini. Menţionăm că solicitarea de oferte, caietul de sarcini şi programul vor fi postate pe site-ul http://www.mturism.ro.

Oferta va fi transmisă pe fax, cu ştampila agenţiei de turism.

Criteriul de selecţie îl constituie preţul cel mai scăzut, în condiţiile respectării cerinţelor caietului de sarcini şi a programului.

Comisia de selecţie se va întruni în data de 05.05.2009, orele 12:00 pentru stabilirea ofertei câştigătoare. Rezultatul urmează a vă fi comunicat în scris, pe fax, în termen de 24 ore de la deliberarea comisiei.

Eventualele contestaţii se primesc prin fax la sediul Ministerului Turismului, în termen de 24 de ore de la data comunicării rezultatului selecţiei. Acestea vor fi soluţionate în termen de 24 de ore de la data înregistrării, de către comisia numită în acest scop.

Plata serviciilor efectuate se va face pe baza de factură, după prestarea acestora, în contul dumneavoastră deschis la Trezorerie, din contul Ministerului Turismului deschis la Trezoreria municipiului Bucureşti.

Persoana de contact de la Direcţia Generală Promovare Turistică este domnul Romulus Romaşcanu, telefon: 021.20.70.741/021.20.70.745.

Reclame

~ de andreiuta pe mai 5, 2009.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: