Vizita National Geographic, caiet sarcini

 

Ministerul Turismului organizează selecţie de oferte în vederea pregătirii unei vizite de documentare în perioada 29 aprilie – 05 mai 2009, pentru doi jurnaliști de la National Geographic Traveller Magazine din Israel, însoțiți de domnul Doru Antonie, șeful reprezentanței de promovare și informare turistică a României la Tel Aviv. Criteriul utilizat în stabilirea ofertei câştigătoare este preţul cel mai mic, în condiţiile îndeplinirii următoarelor servicii:

 

· Mijloc de transport în ţară: autoturism de teren 4×4 modern, an de fabricaţie recent, cu instalaţie de aer condiţionat şi sonorizare în perfectă stare de funcţionare, curat, confortabil, pentru efectuarea transferurilor, precum şi asigurarea programului în perioada 29 aprilie – 05 mai 2009, conform programului anexat. Preţul acestui tip de servicii va cuprinde şi taxele de parcare, de autostradă, carburantul etc

· Ghid însoțitor/șofer pe durata întregului program : foarte bun vorbitor al limbii engleze, foarte bun cunoscător al zonei vizitate, deținător de atestat de ghid. Prețul acestui tip de servicii va cuprinde și cheltuielile de cazare, masă, cafea, apă minerală și sucuri pentru ghidul-șofer, în cuantumul prevăzut pentru invitați.

· Asigurarea serviciilor de masă astfel:

– dejun + cină în 7 zile x 3 pax x 60 RON/zi = 1.260 RON

– mic dejun în 1 zi x 3 pax x 15 RON/zi = 45 RON

– cafea, apă minerală, sucuri în limita sumei de 6,5 RON/persoană/zi, pe toată perioada

vizitei, respectiv 3 pax x 6,5 RON/zi x 7 zile = 136,50 RON

Total servicii masă = 1.441,50 RON

· Servicii de cazare cu mic dejun inclus : 1 cameră single pentru fiecare invitat (3 camere single), conform programului anexat. Cazarea se va efectua în structurile de primire turistice menționate în program. Schimbarea ulterioară a acestora se va putea face numai în caz de forță majoră, cu structuri de aceeași categorie, cu aprobarea expresă a Direcției Generale Promovare Turistică

· Asigurarea biletelor de intrare la diverse obiective turistice de pe traseu și a transportului pe cablu, conform programului

Preţul total al ofertei (în funcţie de care se va stabili câştigătorul selecţiei) va fi menţionat în mod expres în cadrul acesteia, va fi defalcat pe tip de servicii, va fi exprimat în RON (inclusiv TVA) şi va cuprinde toate cheltuielile. În cuprinsul ofertei se vor menţiona, pe lângă preţul total şi subtotaluri pe capitole de servicii (transport/cazare/masa/alte cheltuieli) conform programului. Pentru fiecare tip de servicii se va preciza valoarea TVA-ului.

Menţionăm că programul va începe în data de 29 aprilie 2009, odată cu preluarea invitaților de la aeroportul Henry Coandă din București (aterizare la ora 3:30 zbor RO 154) şi se va încheia în data de 05 mai 2009, odată cu transferul la aeroportul Henry Coandă din București (decolare la ora 21:10 zbor RO 153), conform programului anexat.

La sfârşitul programului, firma câştigătoare va întocmi un raport detaliat asupra modului în care s-a desfăşurat acţiunea.

Reclame

~ de andreiuta pe mai 5, 2009.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: