Full Business Solutions comunicat

Pe site-ul Full Business Solutions www.fbs.ro gasiti  urmatorul mesaj :

ANUNT IMPORTANT!

Pentru toti pasagerii ale caror bilete de avion au fost anulate, societatea noastra va cere mii de scuze si va roaga sa completati formularul pentru restituirea banilor.
Va aducem la cunostinta ca biletele pentru care s-au incasat sumele de bani au fost emise de societatea noastra in colaborare cu agentia PRO TRAVEL & TOUR si anulate ulterior de agentiile Eurolines sau Christian Tour, agentii membre IATA, cu care noi desfasuram activitatea de emitere a biletelor. Datorita unor intarzieri la plati (cu toate ca au fost emise bilete la ordin), aceste doua agentii au inteles sa se indrepte impotriva pasagerilor si sa le anuleze biletele, cu toate ca aveau posibilitatea, conform

contractelor sa se indrepte impotriva agentiei PRO TRAVEL & TOUR si nu a pasagerilor ce nu erau parte din contractul comercial. Mai mult biletul de avion in sine, reprezinta un contract intre pasager si compania aerieana ce opereaza zborul si nimeni, in afara celor doua parti nu avea dreptul sa anuleze biletul. Pentru acest fapt cele doua agentii emitente vor fi chemate in judecata si va vom tine la curent cu desfasurarea evenimentelor.
In prezent societatea noastra si-a suspendat activitatea, pentru rezolvarea acestor litigii, dar in urma demersurilor facute a stabilit sa restituie integral sumele achitate de pasageri.
Inca o data de ne cerem scuze pentru neplacerile cauzate, nu din culpa noastra, si va rugam sa completati formularul de restituire a sumei cu toate datele solicitate si in maxim 30 de zile de la trimiterea lui, veti primii banii in cont.

Reclame

~ de andreiuta pe mai 6, 2009.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: