Inforegio comunicat

Gala Multiplicatorilor de Informatie Europeana din Transilvania de Nord recunoaste public rezultate exceptionale in activitatea de comunicare pe teme europene, reluand un eveniment asemanator initiat in 2007 in cadrul proiectului ClujNetworking4Europe.

In competitie se pot inscrie autoritati publice locale, asociatii sau fundatii, universitati, biblioteci, organisme intermediare, retele de informare, grupuri de initiativa, firme de consultanta, sindicate si persoane fizice, mass-media, alti vectori de informare activi din Regiunea Nord-Vest (Transilvania de Nord) a caror proiecte/activitati au fost finalizate in cursul anului 2008, indiferent de perioada de initiere.
Proiectele/activitatile inscrise in competitia pentru premiile Galei trebuie sa contina o componenta relevanta de comunicare pe teme europene si sa aiba rezultate cuantificabile si demonstrabile. Aplicantii trebuie sa furnizeze un foarte scurt rezumat al proiectului (maxim 2 pagini A4 in cadrul unui Formular) in care sa insiste pe rezultate si realizari ale activitatilor de informare/comunicare pe teme europene. Textul poate fi ilustrat, optional, cu imagini foto sau video.

Premiile vor fi acordate pe 10 sectiuni, dupa cum urmeaza: Cel mai eficient parteneriat in domeniul informarii europene; Cel mai inovativ produs de informare; Cel mai activ multiplicator din societatea civila; Cel mai activ multiplicator din administratia publica; Cel mai activ voluntar multiplicator; Cel mai activ multiplicator din mass-media; Cel mai activ multiplicator din mediul cultural; Cel mai activ multiplicator din mediul academic; Cea mai activa personalitate clujeana in domeniul informarii europene.
Cel mai asteptat premiu este Multiplicatorul anului 2008, care va fi acordat de oaspetele de onoare al Galei Multiplicatorilor de Informatie Europeana din Transilvania de Nord, comisarul european pentru multilingvism, dl Leonard ORBAN.
Juriul este alcatuit din reprezentantii Centrului regional Europe Direct Transilvania de Nord/Agentia de Dezvoltare Regionala Nord-Vest, Primariei Cluj-Napoca si Asociatiei Profesionistilor in Presa Cluj. Evaluarea proiectelor de catre juriu se va face in perioada 8–12 mai 2009, urmand ca cei desemnati castigatori sa fie anuntati in 13 mai 2009.
Gala de premiere se va desfasura vineri, 15 mai, orele 16,00-19,00 la Casa Matei, strada Matei Corvin, Cluj-Napoca.
Mai multe detalii despre competitia pentru premiile Galei Multiplicatorilor de Informatie Europeana din Transilvania de Nord puteti gasi pe site-ul http://europedirect.nord-vest.ro
Contact: tel/fax: 0264/ 599544, e-mail: europedirect@nord-vest.ro, Lia Valendorfean, coordonator proiect (0755-777011) sau Innes Radu, asistent coordonator (0755-777041)

Reclame

~ de andreiuta pe mai 7, 2009.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: