Targul de turism Bucuresti, comunicat Anat

Avem onoarea sa va anuntam ca se apropie cea de a treia ediţie a Târgului de Turism Bucureşti.

Organizatorii TTB 2009, INTERPRESS TURISM şi ANAT Bucureşti, invită membrii ANAT să se înscrie la cea de-a treia ediţie a târgului, care se va desfăşura în Parcul Izvor, între 8 şi 10 mai a.c..

Pe o suprafaţă de 2000 mp, între orele 10.00 şi 18.00, îşi vor prezenta ofertele numeroşi tour operatori, agenţii de turism din Bucureşti, dar şi din ţară şi străinătate, hoteluri, companii de transport, asociaţii patronale, mesteri şi artişti populari etc. Evenimentul va fi organizat, ca de obicei, într-un cort de mare dimensiune cu standuri în interior.

Creşterea spaţiului de expunere, pe care am programat-o anul acesta, are la bază interesul de care s-a bucurat TTB 2008, atât din partea expozanţilor, cât şi din partea vizitatorilor. De aceea, vrem să fim pregătiţi cât mai bine, atât ca spaţii, cât şi ca facilităţi, adăugând un plus întregului eveniment, ţinând cont de învăţătura primului. Ne dorim ca vizitatorii să fie şi mai bine primiţi, iar expozanţii să câştige în confort si sa-si atinga targeturile. Va reamintim pe aceasta cale ca TTB este un targ cu vanzare.

La ediţia de anul trecut au participat 50 de firme şi au fost înregistraţi peste 10.000 de vizitatori!

In acest an in parteneriat cu Magic FM se fac concursuri cu premii oferite de agentii, contra publicitate. Ca de obicei, puteti oferi premii si pentru tombola organizata cu ocazia Targului, iar numele agentiei Dvs., cu sigla si logo-ul propriu vor aparea pe toate materialele publicate legate de targ.

Pentru alte amănunte si inscrieri, accesaţi www.targturismbucuresti.ro. Recomandam agentiilor interesate sa viziteze “Planul Expozitiei” si sectiunea “Expozanti/ Formulare si documente”.

Carmen Botez

Secretar General

Reclame

~ de andreiuta pe mai 7, 2009.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: