Caiet de sarcini vizita documentare 38 jurnalisti, Ministerul Turismului

CAIET DE SARCINI

Ministerul Turismului, prin Direcţia Generală Promovare Turistică, organizează selecţie de oferte în vederea organizării unui circuit de documentare, în perioada 08 – 15 mai 2009, a unui grup de 38 persoane din elita presei mondiale în turism. Această acţiune are drept scop promovarea României prin site-ul FIJET și prin publicațiile la care activează respectivii jurnaliști.

Criteriul utilizat în stabilirea ofertei câştigătoare este preţul cel mai scăzut, în condiţiile îndeplinirii următoarelor condiții:

· Mijloc de transport în ţară:

– microbuz cu o capacitate de maxim 10 locuri, pentru asigurarea transferurilor de la aeroport la hotel în datele de 08 și 09 mai. Lista cu sosiri va fi pusă la dispoziție, ulterior.

– autocar cu o capacitate de 59 locuri, cu şofer, modern, an de fabricaţie recent, cu instalaţie de aer condiţionat şi sonorizare în perfectă stare de funcţionare, curat, confortabil, pentru efectuarea și asigurarea programului în perioada 09 – 14 mai 2009 conform programului anexat. Preţul acestui tip de servicii va cuprinde şi taxele de parcare, de autostradă, carburantul etc, precum şi cheltuielile de cazare, masă şi diurnă pentru şofer.

– asigurarea transferului pe apă Murighiol – Complex Cormoran și retur.

– asigurarea transportului pe apă pentru vizitarea Deltei în data de 12 mai.

Ghid însoţitor: 2 persoane, unul foarte bun vorbitor de limbă engleză și unul foarte bun vorbitor de limbă franceză, foarte buni cunoscători a zonelor incluse în program, conform programului anexat, deţinători de atestat de ghid. Prețul acestui tip de servicii va cuprinde și cheltuieli de cazare, masa, cafea, apă minerală și sucuri pentru întreaga perioadă, în cuantumul prevăzut pentru invitați.

· Servicii de cazare cu mic dejun inclus: 38 camere single pentru invitaţi. Cazarea se va efectua în structurile de primire menționate în program. Schimbarea ulterioară a acestora se va putea face numai în caz de forță majoră, cu structuri de aceeași categorie, cu aprobarea expresă a Direcției Generale Promovare Turistică.

· Asigurarea serviciilor de masă astfel: Masa se va asigura în structuri de alimentație publică de categoria menționată în program.

– Cină în data de 08.05: 7 pax x 30 RON/zi = 210 RON.

– Demipensiune în perioada 09 – 14.05: 38 pax x 60 RON/zi x 6 zile = 13.680 RON

– Cafea, apă minerală, sucuri: 38 pax x 6,5 RON/zi x 6 zile = 1.482 RON

Total servicii masă: 15.372 RON.

· Asigurarea biletelor de intrare la diverse obiective turistice de pe traseu.

· Asigurarea serviciilor de închiriere săli cu dotările aferente după cum urmează:

– 9 mai Hotel Radisson – sala mare

– 10 mai Hotel Radisson – sala mică

– 12 mai Complex Cormoran

Preţul total al ofertei (în funcţie de care se va stabili câştigătorul selecţiei) va fi menţionat în mod expres în cadrul acesteia, va fi defalcat pe tip de servicii, va fi exprimat în RON (inclusiv TVA) şi va cuprinde toate cheltuielile. În cuprinsul ofertei se vor menţiona, pe lângă preţul total şi subtotaluri pe capitole de servicii (transport/cazare/masa/alte cheltuieli) conform programului. Pentru fiecare tip de servicii se va preciza valoarea TVA-ului.

La sfârşitul programului, agenția de turism va întocmi un raport asupra modului în care s-a desfăşurat acţiunea.

Reclame

~ de andreiuta pe mai 8, 2009.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: