Caiet sarcini vizita 20 agenti italieni in Romania

Ministerul Turismului organizează selecţie de oferte în vederea pregătirii unei vizite de documentare în perioada 07-11 mai 2009, pentru un grup de 20 agenți de turism și jurnaliști din Italia. Criteriul utilizat în stabilirea ofertei câştigătoare este preţul cel mai mic, în condiţiile îndeplinirii următoarelor servicii:

· Mijloc de transport în ţară: autocar GT (Gran Turismo) de capacitate minim 25 persoane și maxim 30 persoane, modern, an de fabricaţie recent, cu instalaţie de aer condiţionat şi sonorizare în perfectă stare de funcţionare, curat, confortabil, pentru efectuarea transferurilor, precum şi asigurarea programului în perioada 07-11.05.2009, conform programului anexat. Preţul acestui tip de servicii va cuprinde şi taxele de parcare, de autostradă, carburantul etc., precum și cheltuielile de cazare, masă și diurnă pentru șofer.

· Ghid însoțitor pe durata întregului program : foarte bun cunoscător al limbii italiene, al traseului și al obiectivelor ce urmează a fi vizitate, deținător de atestat de ghid. Prețul acestui tip de servicii va cuprinde și cheltuielile de cazare, masă, cafea, apă minerală și sucuri pentru ghidul-șofer, în cuantumul prevăzut pentru invitați. În București nu se asigură cazare pentru ghid.

· Asigurarea serviciilor de masă astfel:

– prânz + cină în 4 zile x 20 pax x 60 RON/zi/pax = 4.800 RON

– cafea, apă minerală, sucuri în limita sumei de 6,5 RON/persoană/zi, pe toată perioada

vizitei, respectiv 20 pax x 6,5 RON/zi x 4 zile = 520 RON

Total servicii masă = 5.320 RON

· Servicii de cazare cu mic dejun inclus : 4 camere single și 8 camere duble pentru invitați, conform programului anexat.Cazarea se va efectua în structurile de primire turistice menționate în program. Schimbarea ulterioară a acestora se va putea face numai în caz de forță majoră, cu structuri de aceeași categorie, cu aprobarea expresă a Direcției Generale Promovare Turistică

· Asigurarea biletelor de intrare la diverse obiective turistice de pe traseu, conform programului

Preţul total al ofertei (în funcţie de care se va stabili câştigătorul selecţiei) va fi menţionat în mod expres în cadrul acesteia, va fi defalcat pe tip de servicii, va fi exprimat în RON (inclusiv TVA) şi va cuprinde toate cheltuielile. În cuprinsul ofertei se vor menţiona, pe lângă preţul total şi subtotaluri pe capitole de servicii (transport/cazare/masa/alte cheltuieli) conform programului. Pentru fiecare tip de servicii se va preciza valoarea TVA-ului.

Menţionăm că programul va începe în data de 07.05.2009, odată cu preluarea invitaților de la aeroportul București Băneasa, aterizare ora 14:10 şi se va încheia în data de 11.05.2009, odată cu transferul la aeroportul București Băneasa, decolare ora 08:45, conform programului anexat.

La sfârşitul programului, firma câştigătoare va întocmi un raport detaliat asupra modului în care s-a desfăşurat acţiunea.

~ de andreiuta pe Mai 9, 2009.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: