Faliment XL Leisure Group din Anglia

Am primit acum cateva minute de la ECTAA – organizatia europeanan a asociatiilor tour-operatorilor si agentilor de turism – unde ANAT este membru, informarea ca grupul britanic XL Leisure Group UK (XLUK) a declarat falimentul in dimineata aceasta. Este posibil ca acest eveniment sa aiba un impact neglijabil pentru Dvs. dar noi am considerat ca este util sa va informam prompt.

Estimarile Autoritatii de Aviatie Civila (CAA) arata ca exista peste 50,000 de tour-operatori parteneri cu acest grup in alte tari decat Marea Britanie, alti 10,000 de parteneri cu XL Airways si 25,000 de parteneri cu alti tour-operatori care erau contractanti principali pe zborurile XL. In jur de 200,000 de clienti au rezervari cu tour-operatorii XL.

Suntem anuntati ca toate viitoarele plecari cu tour-operatori XLUK si cu XL Airlines au fost anulate. Pe acei dintre Dvs. care sunt interesati sa afle mai multe detalii si cum pot accesa linia telefonica de urgenta pentru asistenta, va invitam sa cititi documentul din atasament.

Reclame

~ de andreiuta pe Mai 12, 2009.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: