Obiecte gravata de la Romdur Gravura

S.C. ROMDUR GRAVURA doreste sa va aduca la cunostinta oferta de produse si servicii in speranta unei noi colaborari cu societatea dumneavoastra .
Dotarea noastra este  aceea de a  face fata la toate tipurile  inscriptionate indiferent de marimea si  felul obiectului,  publicitar sau industrial.
       In urma numeroaselor solicitari primite de la clientii nostri, dorim sa va anuntam ca am largit portofoliul de produse oferite:
        Va prezentam cateva din produsele noastre :
Plachete, trofee, medalii, toate realizate prin tehnica gravurii asistate de calculator la cele mai inalte standarde. Avem capacitatea de a executa insigne din metale nobile integral, aurite sau argintate, cu una sau mai multe culori, turnate sau cu rasina.
Ecusoanele si placutele de identificare pot fi executate din material plastic, din alama sau din aluminiu.

Pentru aplicatiile industriale, realizam panouri de comanda, etichete de semnalizare si de identificare, masti pentru diverse materiale rezistente la diferite medii, de data aceasta materialul este ales in functie de mediul in care va fi pozitionat panoul.
Pentru hoteluri si restaurante mentionam ca putem confectiona si personalize orice obiect si material ( placute numere , tacamuri personalizate , suport sticla vin , vesela personalizata , meniuri personalizate , placute pentru orientarea in hotel , etc.)
       Folio – agenda
Calitatea imprimarii folio depinde foarte mult de calitatea materialului pe care se aplica. Cu cat pielea sau imitatia are neta, cu atat imprimarea este mai buna din punct de vedere calitativ
Timbru sec
Este acelasi procedeu ca si la folio, numai ca imprimarea timbru sec se realizeaza fara folia speciala. Avantajul imprimarii timbru sec este ca se poate executa pe orice tip de piele sau imitatie de piele.
Mentionam ca alegerea dimensiunii,design-ului si a materialului va apartine.
      Daca sunteti interesati ,va putem face o oferta de pret pe modelul pe care-l doriti.

Anunțuri

~ de andreiuta pe Mai 15, 2009.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: