Transylvania Tourism Fair – Brasov

Transylvania Tourism Fair – Brasov

TTF se anunta inca de pe acum un succes , intrucat organizatoriul evenimentului-  Patronatul A.N.A.T. – Regiunea Centru  – a inchis  inca de acum cateva saptamani inscrierile pentru expozanti , ceea ce ma face sa adresez Presedintelui  de Regiune – dl. Sorin Dencescu  – sincere felicitari  !

Cea de a III-a editie a TTF se va desfasura in perioada 8 – 10 Mai 2009, in aceeasi locatie, respectiv International Trade Center Brasov .  Manifestarea se va adresa, ca si in cele doua editii anterioare, autoritatilor si asociatiilor profesionale din turism, agentiilor de turism si touroperatorilor, statiunilor turistice, complexelor balneare, hotelurilor si companiilor hoteliere, pensiunilor, cabanelor, campingurilor, editurilor si publicatiilor din turism.

Evenimentul va beneficia de o mediatizare pe masura pe toate canalele media iar  pe parcursul acestuia se vor organiza o serie de concursuri, mese rotunde/ dezbateri pe teme de interes general, evenimente etc.

Mai multe informatii despre primele editii pot fi vizualizate pe site-urile oficiale ale targului www.transylvaniatourismfair.ro  si  www.ttf.ro   , unde se poate vizualiza organigrama Targului , dar si  inscrierile actualizate .

***

Va invit  sa sprijinim prin prezenta noastra , atat la Brasov , cat si la  Bucuresti, conceptul targurilor regionale ANAT, targuri  prin care ne promovam  produsele turistice ,  si prin care  sustinem activ  imaginea dezvoltarii turismului romanesc  , imagine la care ANAT contribuie considerabil .

Participarea noastra la Targuri  poate fi o solutie pentru dinamizarea vanzarilor !

Reclame

~ de andreiuta pe mai 15, 2009.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: