Promovare in cadrul portalului www.romaniaturism.ro

S.C. Orizont Expres S.R.L.

Tel.: 0722/287298/ Fax: 0369814935

PIRAEUS BANK

RO 88PIRB3401713407001 EXPRES

Promovare in cadrul portalului http://www.romaniaturism.ro

Portalul www.romaniaturism.ro reprezinta un serviciu national de informare turistica si in acelasi timp, o agentie virtuala de turism , locul ideal unde unitatile de cazare isi pot promova atat ofertele turistice cat si imaginea firmei in cel mai profesional mod. Aici puteti gasi oferte de cazare, bilete avion, puteti posta oferte speciale sau va puteti gasi parteneri si clienti din toate colturile tarii.

In cadrul www.romaniaturism.ro orice utilizator de internet poate face o rezervare, direct la unitaea de cazare fara alte costuri suplimentare.

Avantajele de a fi partenerul nostru in acest proiect national,sunt foarte convingatoare

  • posibilitatea ca unitatea de cazare si ofertele Dumneavoastra sa fie gasite prioritar in cadrul cautarilor pe care utilizatorii de internet le realizeaza in domeniul turismului, deoarece portalul este foarte bine indexat in cadrul motoarelor de cautare de pe internet ( Google, Yahoo, etc )
  • accesarea ofertelor Dumneavoastra de catre un numar mare de persoane, datorita celor doua cuvinte cheie ale portalului: “ROMANIA TURISM”
  • desfacerea ofertelor Dumneavoastra pe o piata larga, nemaifiind limitati geografic, avand astfel posibilitatea de a stabili foarte usor si rapid contacte cu clienti.
  • promovarea ofertelor Dumneavoastra in prima pagina a portalului, ceea ce favorizeaza rezervarea prioritara a acestora.
  • orice utilizator de internet va putea accesa in permanenta ofertele si informatiile referitoare la firma Dumneavoastra, ceea ce va da posibilitatea vanzarii on-line a produselor turistice, beneficiind astfel de o reducere a costurilor de distributie si de o mai mare eficientizare a vanzarii.
  • prin intermediul www.romaniaturism.ro veti putea posta anunturi si le veti putea administra (modifica) foarte usor.
  • promovarea ofertelor si a imaginii firmei Dumneavoastra in cadrul portalui www.romaniaturism.ro la un pret mult sub cel practicat pe piata,din dorinta de a da tuturor posibilitaea de as face cunoscute ofertele si srviciile.

Pentru detalii suplimentare romaniaturism@gmail.com 0722287298 /0788041075

Reclame

~ de andreiuta pe iulie 12, 2009.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: