SUPER OFERTA CROAZIERE TURCIA – Marmaris

Marmaris –Fethiye-Marmaris

Ziua 1-MARMARIS

Sosire in Marmaris , transfer in  portul de yahturi, de  unde se face imbarcarea  pe nave  de yaht tip Kec sau Gulet. Dupa ceck-in, timp liber pina la cina.

Cina se va servi pe yaht iar  noaptea se va petrece in portul Marmaris.

Ziua 2-EKINCIK

Dupa micul dejun,  veti primi  informatii din partea unui  reprezentant al vasului despre ruta si despre  regulile de siguranta ce trebuiesc stiute de catre pasageri . Dupa primirea informatiilor, croaziera va incepe si se va  indrepta catre Ekincik. In acest golfulet se poate face o excursie (optional) la cetatea“Dalyan Caunos” unde se poate ajunge, mergand  pe raul Dalyan cu ajutorul barcutelor de pe yaht .Aici va sugeram sa va pregatiti aparatele foto pentru a vizita cetatea si bineinteles faimoasele morminte ale regilor cetatii si a familiei lor, sapate in stanca. In continuare se va vizita plaja “Iztuzu”,la fel de faimoasa, prin faptul ca aici vin sa-si depuna oule cele mai mari broaste testoase de mare“Caretta Caretta”.

Seara se va  ramane in golful Ekincik.

Ziua 3- AGALIMANI – BATIK HAMAM – KIZILADA

Dimineata ,capitanul va porni motoarele si trecand de “Disibilmez” va ajunge in faimosul golf   Fethiye unde ve-ti vedea una din cele mai frumoase coaste din lume.Micul dejun se va servi in zona portului “Agalimani” . Se va continua prin golfuletul “Batikhamam” si seara se va ramane langa insula “Kizilada”.

Ziua 4-INSULA GOCEK-INSULA YASSICA

Dimineata,yahtul va porni catre portul de yahturi din Fethiye,pentru aprovizionare (apa,alimente, combustibil).Pentru a nu va plictisi,va sugeram  un “jeep safari”(optional).Traseul acestui tur se va face prin canionul “Saklikent”(orasul ascuns),una din cele mai impresionante canioane din lume. Aici se va vizita una din cetatile Liciene si anume “Tlos” unde se presupune ca a trait eroul mitologic Bellerophon si calul sau  inaripat Pegasus(in tur este inclus masa de pranz). Cina se va servi pe yaht in portul Fethiye.

Ziua 5- GOCEK ISLAND –YASSICA ISLAND

Dupa micul dejun, se va lasa in urma  frumoasa statiune Fethiye, si se va  pleca catre Insula Gocek(nu are port).Aici se face o pauza  de plaja si inot sau o plimbare pe insula.Se continua cu vizitarea insulei Yassica. Seara se  va ramane langa insula Yassica.

Ziua 6- BEDRIRAHMI BAY- SARSALA- AGALIMANI

Dupa micul dejun, se va vizita golfuletul “Bedri Rahmi bey” numit astfel dupa renumitul scriitor si pictor turc care, impresionat de acest loc a pictat aici pe o stanca un peste. Se continua cu plaja Sarsala si dupa amiaza se va ajunge in portuletul “Aga limani” din Fethiye unde se va ramane peste noapte.

Ziua  7- KADIRGA-PARADISE ISLAND- MARMARIS

Dimineata devreme sau dupa micul dejun, depinde de starea vremii se va pleca catre golfuletul “Kadirga” unde se va  face o pauza de plaja si inot.In continuare se va trece  prin golfuletul “Turunc” se  va ajunge la insula “Paradise”unde se va  face un scurt popas.In jurul orei 17.00 intoarcere inapoi in Marmaris.

Ziua 8-DEBARCAREA

Micul dejun.Sfarsitul croazierei.Debarcare de pe yaht.

Ps: Capitanul poate sa schimbe ruta croazierei din cauza conditiilor meteorologice sau alte motive de siguranta si in fiecare zi va trece prin 2- 3 golfulete diferite.

Browserul nu permite afişarea acestei imagini.

Plecare din Bodrum  in fiecare :– sambata

Bodrum- Gökova- Bodrum

Euro
May
June
July
August
September
October

PP. FB
267
299
364
403
354
247

SINGLE
427
389
473
524
566
395

0-2
FREE
FREE
FREE
FREE
FREE
FREE

3 AND OVER
ADULT
ADULT
ADULT
ADULT
ADULT
ADULT

Ziua 1-BODRUM

Sosire in Bodrum si imbarcare pe Yaht.Pentru un sejur cat mai placut se vor da informatiile necesare in legatura cu ruta ce se va urma si regulile principale ce trebuiesc respectate pe yaht.

Cina se va servi la bordul yahtului , seara  se va ramane in portul Bodrum.

Ziua 2-ALAKISLA-COKERTME

Dupa micul dejun si dupa terminarea pregatirilor de pe yaht pentru croaziera se ridica ancora,urmand ca prima oprire sa se faca  in golfuletul “Alakisla”. Aici se pot vizita ruinele unui sat Bizantin. Seara se  va ajunge in golful “Cokertme” unde se  va servi cina si se va  ramane peste noapte.

Ziua 3-TUZLA-PORTUL ENGLEZESC

Dimineata se ridica ancora cu  destinatia golful Tuzla.Pe drum se va servi  micul dejun , cand se va ajunge in golf, se va face o pauza de plaja si inot.Dupa masa de pranz se continua croaziera catre “Portul Englezesc”, un golfulet unde,in al 2-lea razboi mondial , s-au adapostit un grup de vase de razboi ale Angliei. Aici se va servi cina si se va  ramane peste noapte.

Ziua 4-INSULA SEDIR-KARACASOGUT

Astazi se va  vizita insula “Sedir”care se presupune , dupa inscriptiile ce au fost gasite aici, ca ar fi locuit frumoasa “Kleopatra”din mitologica povestire “Antonius si Kleopatra”. Dupa micul dejun se va  vizita cetatea antica “Kedrai”, de pe insula, unde se pot  vedea Teatrul,Biserica si Necropolele de aici. Deasemenea se va  vedea si plaja “Kleopatra” unde se spune ca Antonius ar fi adus cu corabiile,special pentru Kleopatra, nisip din Africa de nord .Acest tip de nisip gasindu-se numai in Tunisia.Cina se va servi in golfuletul Karacasogut si tot aici se va inopta.Optional se poate organiza o excursie in Marmaris care este doar la 20 minute de mers cu masina.

Ziua 5-BALLISU-LONGOZ

Dupa micul dejun ,se va pleca catre  golful Ballisu. Dupa amiaza se  va  ajunge in golful Longoz unde se va servi cina si se va ramane peste noapte. Aici se poate face o plimbare prin padurea de pe malurile golfului.

Ziua 6-KARGILI-ORAK

Dimineata se va  porni  din nou la drum.Prima oprire se va  face in golfuletul Kargili unde se va servi  micul dejun si se va  face o pauza de plaja si inot.Dupa masa de pranz se va pleca catre insula Orak,unde se va servi cina si se va  ramane peste noapte.

Ziua 7-PABUC-HAREMTEN-BODRUM

Dupa micul dejun se va pleca catre golfuletul Pabuc.Dupa amiaza se va ajunge in golful Haremten unde se va face o pauza de plaja si inot.Spre seara , intoarcere  inapoi in Bodrum unde se va ramane peste noapte.

Ziua 8-BODRUM

Micul dejun.Sfarsitul sejurului.Debarcare de pe yaht.(ora-10.30)

Ps: Capitanul poate sa schimbe ruta croazierei din cauza conditiilor meteorologice sau din alte motive de siguranta.

Browserul nu permite afişarea acestei imagini.

Browserul nu permite afişarea acestei imagini.

Plecare garantata in fiecare sambata din Marmaris.

MARMARIS-DATÇA- MARMARIS

euro
17,05,2009-30,05,2009

28,09,2009-11,10,2009

31,05,2009-18,07,2009

07,09,2009-27,09,2009

19,07,2009-06,09,2009

DBL/PP/FB
286 Euro
358 Euro
455Euro

SNGL / FB
458
573
728

KONTENJAN
16 Cabin
16 Cabin
16 Cabin

RELEASE
7
7
7

Ziua 1 : MARMARIS

Sosire in Marmaris.Imbarcare pe yaht.Cina se va servi pe yaht, dupa care puteti sa faceti o plimbare prin frumoasa statiune si renumit port de yahturi, Marmaris.Noaptea se ramane in portul din Marmaris.

Ziua 2 : ARAP ISLAND –BOZUKKALE

Dupa micul dejun se pleaca  catre insula “Arap” unde se va face o pauza de inot si plaja si se va servi masa de pranz.Urmatorul popas se va face in golful Bozukkale,unde se poate vizita cetatea antica “Loryma”.In acest colt de rai puteti sa faceti scufundari,sa inotati,sa vizitati ruinele cetatii sau doar sa va odihniti la bordul yahtului.Seara se va  ramane in golf.

Ziua 3 : DATÇA (optional excursion to KNIDOS)

Astazi, dupa  micul dejun  se va pleca catre Datca,un orasel port,important loc de acostare a yahturilor ce colinda apele Marii Mediterane.Aici se va opri pentru aprovizionare.Cat timp se va face acest lucru,se poate  organiza o excursie(optionala) la cetatea antica “Knidos”.Seara se va  ramane in portul din Datca sau  in una din golfurile apropiate.

Ziua 4 : AKTUR –BENCIK

Dupa micul dejun navigam catre peninsula Aktur.Dupa masa de pranz , se continua navigarea de-a lungul coastei pina  in golful Bencik,  care este atit de lung ca aproape ca taie in doua peninsula Datca.Seara se va ramane in golful Bencik.

Ziua 5 : SELIMIYE or ORHANIYE (optional  village tour with jeep or car)

Astazi prima oprire se va face in golful Hisaronu ,dupa care masa de pranz se va servi in golful Selimiye sau Orhaniye.Aici se poate vizita ruinele cetatii antice, care se afla in spatele satului Selimiye si cascada de apa care se  afla  mai sus de sat.Optional excursie cu jeep-uri.

Ziua 6 : DIRSEK BUKU – BOZBURUN

Astazi se va poposi in  golful Bozburun.In zona aceasta,daca doriti puteti sa treceti la carma yahtului si sa navigati,bineinteles sub atenta supraveghere a skipper-ului.Bozburun este un satulet de pescari si culegatori de bureti de mare dar acum traiesc intr-un mod mai putin primejdios,construind yahturi din lemn numite “GULETTES”.Noaptea se va ramane intr-un golf din apropierea satului Bozburun.

Ziua 7: KADIRGA – MARMARIS

Dupa micul dejun se va ajunge in golful  Kadirga sau Kumlubuk.Dupa masa de pranz, trecere pe la insula “Paradise”, intoarcere  in Marmaris.Seara se va  ramane in portul Marmaris.

Ziua 8:MARMARIS

Micul dejun.Sfarsitul sejurului.Debarcare de pe yaht.

Ps: Capitanul poate sa schimbe ruta croazierei din cauza conditiilor meteorologice sau din alte motive de siguranta.

Browserul nu permite afişarea acestei imagini.

Browserul nu permite afişarea acestei imagini.

Plecare in fiecare sambata din Marmaris.

             MARMARIS-HISARONU BAY-DATÇA-SIMI-RHODOS- MARMARIS

euro
17,05,2009-30,05,2009

28,09,2009-11,10,2009

31,05,2009-18,07,2009

07,09,2009-27,09,2009

19,07,2009-06,09,2009

DBL/PP/FB
358 Euro
500 Euro
657 Euro

SNGL / FB
573
650
855

KONTENJAN
12 Cabin
12 Cabin
12 Cabin

RELEASE
7
7
7

Ziua 1:MARMARIS

Sosire in Marmaris.Imbarcare pe yaht.Cina se va servi pe yaht, dupa care puteti sa faceti o plimbare prin frumoasa statiune si renumit port de yahturi, Marmaris.Noaptea se va ramane in portul din Marmaris.

Ziua 2 : ARAP ISLAND –BOZUKKALE

Dupa micul dejun se va pleca  catre insula “Arap” unde se va face o pauza de inot si plaja si se va servi masa de pranz.Urmatorul popas se va face in golful Bozukkale,unde se poate vizita cetatea antica “Loryma”.In acest colt de rai puteti sa faceti scufundari,sa inotati,sa vizitati ruinele cetatii sau doar sa va odihniti la bordul yahtului.Seara se va  ramane in golf.

Ziua 3: BOZBURUN

Astazi se va stationa in  golful Bozburun.In zona aceasta,daca doriti puteti sa treceti la carma yahtului si sa navigati,bineinteles sub atenta supraveghere a skipper-ului.Bozburun este un satulet de pescari si culegatori de bureti de mare dar acum traiesc intr-un mod mai putin primejdios,construind yahturi din lemn numite “GULETTES”.Noaptea se va ramane intr-un golf din apropierea satului Bozburun.

Ziua 4:BENCIK-DATCA

Prıma oprire se va face in golful  Bencik,unde se zice ca pestii sunt asa de multi incat sar din apa.Dupa o scurta plimbare pe dealurile de pe mal se pot vedea in Gokova si golful Hisaronu in acelas timp.In continuare se ajunge in Datca.o localitate unde ocupatia principala este turismul.Noaptea se va ramane in portul din Datca.

Ziua 5:INSULA SYMI –GRECIA

Dupa formalitatile vamale se continua croaziera spre doua din insulele Grecesti aflate in apropiere.Prima oprire se face la insula Symi.Casele de aici sunt construite intr-un stil traditional, Grecesc,majoritatea lor fiind colorate in culori calde si sunt construite in forma de amfiteatru in jurul portului.

Ziua 6:INSULA RODOS-GRECIA

Admirand pitorescul peisaj al portului pescaresc din Symi, dupa micul dejun , ne indreptam catre faimoasa insula Rhodos unde se va  ajunge dupa amiaza.Aici se pot vedea ruinele cetatii antice,centrul istoric al orasului si castelul.Seara, o puteti petrece in una din frumoasele restaurante din Rhodos.

Ziua 7:RODOS-MARMARIS

Dupa formalitatile vamale,intoarcere  in Marmaris.Masa de pranz  si o bine meritata pauza de inot si plaja in apropiere de Marmaris.Seara se va  ramane in portul Marmaris.

Ziua 8:MARMARIS

Micul dejun.Sfarsitul sejurului.Debarcare de pe yaht.

Ps: Capitanul poate sa schimbe ruta croazierei din cauza conditiilor meteorologice sau din alte motive de siguranta.

Browserul nu permite afişarea acestei imagini.

SPECIFICATII TEHNICE ALE  AMBARCATIUNILOR

Lungime                : 20m.-30m.

Cabine     : 6-10-12-16

Latime                      : 5m.-8m.

Dus/wc      : In fiecare cabina

Motor                  : 240 hp-480 hp

Navigare    : Standart

Tip     : Gullet or Ketch

Curent electric    : 12 Volt (220 Volt in the harbours)

* In fiecare  yacht :

Ekipamente audio/video,echipamente de pescuit si scufundari

* In fiecare cabina:

Dus/wc, ogarderopa mica,fereastra,pat dublu,1 prosop de fata,1 prosop de baie,patura si doua scaune.

*La bord sunt 3-4 marinari ,depinde de capacitatea Yacht’ului

*Pe fiecare yacht exista echipamente de salvare-jachete de salvare,barci  cu motor de salvare

*Transferul  se va face de la aeroport pina la portul de yacht’uri,dar in port,turistii vor trebuii sa mearga 50-100 m pina la ambarcatiune,deoarece autoturismele sunt interzise pe cheu.Deasemenea detaliile in legatura cu transferul de intoarcere vor fi date din partea ghidului local.

*In fiecare yacht sunt bar’uri unde se pot servi bauturi alcoolice sau nealcoolice.Lista de preturi gasindu-se la bord iar plata se va face la capitanul yachtului.

MENIURI FIXE SERVITE PE VASELE DE CROAZIERA :
MICUL DEJUN

2 feluri de gem,miere,masline negre,branza telemea si cascaval,oua,rosii,castraveti,fructe,paine,lapte,cafea si ceai fara limita.

MASA DE PRANZ

Carne de pui,tocanita de vegetale,fasole verde,legume coapte cu yaurt,ardei umpluti,sote de ciuperci,spaghetti,pilav de orez,fructe.

CEAI’UL DE DUPA AMIAZA

TEA TIME

Ceai si biscuiti nelimitat

MASA DE SEARA

Peste,carne la gratar(chiftele,carne de pui),sote de carne,carne de curcan,cartofi,salata de sezon,fasole,pilav de orez, spaghetti,cacik ,racoritoare.

Tarifele includ :

  • Cazare cu pensiune complecta sejur 7 nopti

Tarifele nu includ:

– Transport avion sau autocar

– Transfer

– Asigurare medicala

İn cazul in care se doreste transport avion sau autocar , le putem asigura dupa cum urmeaza :

Transport avion Marmaris, operare de pe aeroportul din Bodrum.

Transport la alegere:

La tarifele de mai sus se adauga la alegere tariful de avion sau autocar.

Tarif persoana  bilet avion  : 180 euro+95 euro taxe aeroport.

Tarif bilet autocar : 190 euro persoana

Anunțuri

~ de andreiuta pe Iulie 16, 2009.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: