După un proces de renovare-Hotel Praid

După un proces de renovare – modernizare de 6 luni, relativ scurt ca durată, dar intens din perspectiva schimbărilor, Hotelul PRAID**+ din staţiunea harghiteană cu acelaşi nume îşi redeschide „porţile” în iulie 2009. Deşi categoria de clasificare (2 stele) nu se modifică, investiţiile semnificative făcute în toate compartimentele complexului, în vederea îmbunătăţirii condiţiilor de cazare şi servire a mesei, cât mai ales intensa preocupare a noii echipe de manageri pentru creşterea calităţii serviciilor oferite, îndreptăţeşte menţiunea „superior” pe frontispiciul hotelului. Astfel Hotelul PRAID**+, prin condiţiile de primire nou create, concurează „dezinvolt” cu unităţi de categorii superioare din Praid şi din împrejurimi.

Hotelul PRAID**+ este situat chiar în centrul staţiunii, lângă şoseaua principală care tranzitează localitatea, la doar 300 m de Salina Praid şi 500 m de ştrandul sărat şi băile sărate Praid. Oferă 48 locuri de cazare în 22 camere şi apartamente, recepţie non stop, pizzerie cu 40 locuri + 60 locuri pe terasă, restaurant cu peste 200 locuri în 2 saloane + 100 locuri pe terasă, parcare proprie.

Dotări camere/ apartamente:

  • Grup sanitar propriu (cabină duş, lavoar, toaletă)
  • Paturi individuale, noptiere, veioze, oglindă, dulap haine, masuţă, tabureţi
  • Televizor LCD – cablu TV
  • Internet Wireless – în curând
  • Balcon (numai la camerele DBL)
  • Izolare termică şi fonică (ferestre termopan)

Spaţiul generos îi atribuie Restaurantului Hotel PRAID calitatea de a fi locaţia ideală din staţiune pentru organizarea diverselor evenimente „business” (conferinţe, simpozioane, cursuri, lansări de produse, aniversări de firme, cocktail-uri) sau „family” (nunţi, botezuri, reuniuni, petreceri pentru zile de naştere, onomastici, aniversări).

Pentru o organizare impecabilă a unor astfel de evenimente, hotelul nostru vă poate pune la dispoziţie echipamente audio-video, sonorizare, acces Internet, instrumente office, funcţie de specificul evenimentului şi de doleanţele Dumneavoastră.

Găsiţi în attachment formularul de contract de colaborare, anexa cu tarifele pe 2009 pentru turişti individuali (pentru grupuri se acordă reduceri şi facilităţi funcţie de sezon, număr de nopţi, regim de masă, etc.) şi în curând veti putea consulta materiale foto şi de prezentare pe site-ul www.hotelpraid.ro !!!

Aşteptăm cu nerăbdare solicitările Dumneavoastră şi vă stăm oricând la dispoziţie pentru informaţii suplimentare.

Reclame

~ de andreiuta pe iulie 22, 2009.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: