Excursie in Insula Corfu

 

Excursie in Insula Corfu


8 zile de neuitat (08.09.2009 – 15.09.2009).

…8 zile incredibile pentru admiratorii naturii… pentru cei ce iubesc locurile exotice..pentru cei care vor sa guste paradisul plajelor fara asemanare … pentru cei care vor sa faca cumparaturi… pentru noi toti….

  • Sa vizitam Insula Corfu una dintre cele mai frumoase insule din Grecia.
  • Sa ne bucuram de Ultimile zile de vacanta………intr-o tara incarcata de istorie.
  • Sa ne intalnim cu colegii si prietenii , sa glumim, sa depanam amintiri si sa ne distram departe si totusi atat de aproape de tara

Lectii de cultura…. Plaja…. Odihna…. Refacere…. Zile si nopti de vis ….


M 8 Sept
Ziua 1 Sosire in Corfu
Plecarea din Romania spre Insula Corfu. Sosire la aeroportul din Kerkyra . Transfer la hotel. Corfu este una dintre cele mai verzi insule ale Greciei datorita unei enorme plantatii de maslini (peste 3 milioane) si in acelasi timp si una dintre cele mai placute locuri de petrecere a vacantei datorita plajelor superbe, a apei marii deosebit de curate, a multitudinii de locuri de distractie etc

Cazare Hotel Aquis Pelekas Beach Hotel http://www.youtube.com/watch?v=kFFocFURVLI

Mi 9 Sept Ziua 2 Insula Corfu
Mic dejun. Timp liber pentru a beneficia de facilitatile hotelului , pentru plaja, plimbari, cumparaturi, pentru a explora insula etc. Optional seara greceasca. Dans, muzica , antren pe acordurile muzicii grecesti….clipe minunate….

Cazare Hotel Aquis Pelekas Beach Hotel

J 10 Sept Ziua 3 Insula Corfu

Mic dejun. Timp liber la dispozitia turistilor pentru odihna, plaja, baie, pentru a ne bucura de facilitatile hotelului, a centrului SPA, pentru cumparaturi sau pentru vizite la nenumaratele “plaje paradis” din zona.

Optional. Tur de o zi in insula pentru a vizita: Biserica Sfantul Spiridon, Palatul Sf. Michel si George, actualmente resedinta guvernatorului, Muntele Pantokartor, cea mai mare inaltime a insulei 998 m de unde se poate vedea o splendida panorama a Marii Ionice (peste 60mile), Paleokastrita cu golful superb unde se pot face plimbari cu salupe si alte ambarcatiuni etc, Canal D’Amour, locul unde se vor face sau reanoi juramintele de dragoste adresate celor dragi.

Cazare Hotel Aquis Pelekas Beach Hotel

V 11 Sept Ziua 4 Insula Corfu

Mic dejun. Timp liber la dispozitia turistilor pentru odihna, plaja, baie, pentru a ne bucura de facilitatile hotelului sau pentru cumparaturi.. Optional program de scufundari pt incepatori sau profesionisti.

Cazare Hotel Aquis Pelekas Beach Hotel

S 12 Sept Ziua 5 Insula Corfu

Mic dejun. Timp liber la dispozitia turistilor pentru odihna, plaja, baie, pentru a ne bucura de facilitatile hotelului, a centrului SPA, pentru cumparaturi sau pentru vizite la nenumaratele “plaje paradis” din zona.

Cazare Hotel Aquis Pelekas Beach Hotel

D 13 Sept Ziua 6 Insula Corfu

Mic dejun. Timp liber la dispozitia turistilor pentru odihna, plaja, baie, pentru a ne bucura de facilitatile hotelului sau pentru cumparaturi. Optional Calatorie cu salupele sau cu yahtul in jurul insulei: vom admira privelisti superbe, ne vom opri in mici golfulete pentru a face baie, vom vizita localitati specifice grecesti unde ne vom opri sa bem o cafea sau sa mancam o inghetata. , vom admira flora si fauna acestei insule, sau pur si simplu vom face plaja la bordul ambacatiunilor.

Cazare Hotel Aquis Pelekas Beach Hotel

L 14 Sept Ziua 7 Insula Corfu

Mic dejun. Timp liber la dispozitia turistilor pentru odihna, plaja, baie, pentru a ne bucura de facilitatile hotelului, a centrului SPA, pentru vizite la nenumaratele “plaje paradis”, pentru cumparaturi . Suveniruri, sunt atatea suveniruri de cumparat…..
Cazare Hotel Aquis Pelekas Beach Hotel

Ma 15 Sept Ziua 8 Plecare spre Romania.
Mic dejun. Timp liber la dispozitia turistilor pentru ultima plaja si baie si pentru a ne bucura de facilitatile hotelului. Ultimile cumparaturi. Transfer la aeroport.
Plecare spre Romania dupa 8 zile de neuitat.

Pretul excursiei: 650 euro (Totul inclus)

Primul copil <12 ani in camera cu 2 adulti va plati: 275 euro

Al doilea copil <12 ani in camera cu 2 adulti va plati: 460 euro

A treia persoana in camera va plati 520 euro.

Loc un camera single: 830 euro

Preturile sunt exprimate in EURO si includ:

· Bilet de avion Bucuresti – insula Corfu – Bucuresti

· Toate transferurile din program

· 7 nopti pe insula Corfu la Hotel Aquis Pelekas Beach Hotel cu regim de masa All (toate mesele incluse in regim de masa tip bufet deschis si precum si bauturi alcoolice si nealcoolice)

Preturile nu includ:

· Excursiile optionale

· Asigurarea medicala

….din Kerkyra capitala Insulei Corfu pana in Paleokastrita minunatul golfulet care atrage milioane de turisti din toata lumea….

….de pe impresionantele plaje cu nisipul lor auriu la farmecul vegetatiilor mirfice cu flora si fauna lor superba,….

….de la specificul localitatilor grecesti cu tavernele si casele lor specifice pina la farmecul si traditiile serilor grecesti cu dansurile lor vesele si antrenante,…..

Vom calatori si ne vom odihni, vom respira aer exotic, vom fi mai relaxati, mai bronzati si mai fericiti ca niciodata…ce poate fi mai semnificativ decat aceasta excursie ?

Nota          
Ziua turistica hoteliera incepe la ora 16:00 si se termina la ora 12:00.
In derularera excursiei pot aparea situatii de forta majora cu consecinte asupra programului turistic (intarzieri in traficul aerian, schimbari de program datorate conditiilor meteo, grevelor, etc). In aceste cazuri agentia noastra nu poate fi facuta raspunzatoare pentru cele de mai sus mentionate. In cazul in care unui turist i se va interzice, de catre autoritatile de frontiera, iesirea sau intrarea din/in tara respectiva, acestuia nu i se mai poate restitui nimic din contravaloarea excursiei.

Agentia nu poate fi facuta raspunzatoare de pierderea bagajelor  sau a obiectelor personale (indiferent de cauza). Greutatea maxima admisa a bagajelor pentru cala este de 20 kg. Excedentul de bagaje se monitorizeaza strict (atat la plecare cat si la retur) si se taxeaza suplimentar;
In cazul in care turistul intarzie la programul stabilit nu poate avea nici o pretentie privind rambursarea eventualelor despagubiri.
Conducatorul de grup poate modifica programul actiunii in anumite conditii obiective pastrandu-se insa structura programului.

Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita oficial de ministerul de resort din Grecia . Copii sub 18 ani care calatoresc singuri sau doar cu unul dintre parinti, vor trebui sa prezinte la vama acordul parental al ambilor parinti sau al celui care nu-i insoteste (dupa caz), obtinut la notariat. Distribuirea camerelor la hotel se face la receptie si orice problema legata de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva direct la receptie. Documente necesare calatoriei: pasaport valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii si asigurare medicala

Anunțuri

~ de andreiuta pe August 4, 2009.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: