De ce sa colaborezi cu BIBI TOURING?

Agenţia de turism BIBI Touring în calitate de principal touroperator pentru România, cu o experienţã de zece ani pe piaţa turistica internã şi o retea naţionalã de distribuţie ce depãşeste 200 de agenţii partenere, vã propune şi pentru acest an un parteneriat de succes.

Ne dorim ca succesul sã fie în primul rând al dumneavoastrã pentru cã misiunea BIBI Touring este de a construi relaţii de colaborare solide cu partenerii sãi, relaţii bazate pe încredere, respect şi profesionalism. Şi din aceastã perspectivă, parteneriatul nostru certificã valorile profesionale şi morale.

Cu siguranţã toate aceste valori devin o certitudine atunci când totul se aflã în mişcare. Oferte, programe, rezervãri, tarife şi discount-uri sunt argumente ferme pe care noi construim întotdeauna succesul şi satisfacţia.

Argumente pentru succesul cu BIBI Touring !

Diversitate

Turistul este pe primul loc (pentru simplul motiv cã nu existã succes fãrã turişti) şi din acest motiv BIBI Touring are programe adaptate fiecãrei categorii sociale. Nu conteazã vârsta, profesia sau veniturile turistului. Conteazã cele mai bune servicii turistice la cel mai bun preţ. Gãsiţi atât în cataloagele BIBI Touring cât şi în sistemul de rezervare on-line www.tourclick.ro oferte pentru :

litoral – peste120 hoteluri de la 5* la 1* in toate statiunile, de la Mamaia la Vama Veche

munte si tratament – peste 400 de hoteluri si pensiuni in toata zona

Delta Dunãrii – cele mai bune locatii

Rapiditate

Nimeni nu are timp sã aştepte, totul se întâmplã foarte repede şi turistul are nevoie de un rãspuns prompt la solicitarea sa. Asadar, succesul înseamnã şi vitezã de reacţie, pentru care BIBI Touring vã pune la dispoziţie cel mai nou sistem de rezervare on-line www.tourclick.ro prin care puteţi face rapid orice rezervare cu garanţia confirmãrii locurilor disponibile în perioada solicitatã.

Pentru a avea acces in sistemul de rezervari va rugam sa completati fisa cu parole pe care o gasiti in attach.

Flexibilitate

Sunt oameni diferiţi, locuri diferite şi în consecinţã solicitãri diferite. Nu poţi garanta succesul intr-un sistem rigid în care totul este o ecuaţie matematicã. Sunt cazuri unde trebuie o abordare flexibilã, motiv pentru care BIBI Touring vã pune la dispoziţie o echipa de consultanţi gata oricând sã rezolve on-line orice problemã. Consultantii nostri care va stau la dispozitie foarte rapid pe mess sunt :

Andreea Stan : deea_aly2005@yahoo.com, Violeta Puiu : vio_bibi_touring@yahoo.com, Laura Ungurianu : laura_86u@yahoo.com si pe mail andreea@bibi.ro- Andreea Stan, violeta@bibi.ro- Violeta si pe dispecerat@bibi.ro- Laura.

Rentabilitate

Toate bune şi frumoase dar trebuie şi profit. Pe lângã satisfacţia lucrului bine fãcut, succesul înseamnã obligatoriu profit. Şi aici BIBI Touring vã propune un pachet foarte atractiv de discount-uri care sã rãsplãteascã efortul dumneavoastrã de a vinde. Vom oferi întotdeauna bonusuri tuturor partenerilor care demonstreazã implicare, profesionalism şi rezultate financiare. De ce nu? Succesul nostru înseamnã întotdeauna succesul dumneavoastrã.

Pe finalul acestei prezentãri dorim sã vã mulţumim pentru interesul acordat agenţiei noastre şi vã asigurãm cã, în calitate de partener, veţi descoperi relevanţa argumentelor noastre pentru succesul dumneavoastrã.

Atasat acestui mail aveti contractul de colaborare si fisa cu datele necesare accesarii sistemullui de rezervari on line.

In speranta unei bune colaborari va dorim mult succes!

Echipa BIBI TOURING

Reclame

~ de andreiuta pe august 15, 2009.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: