CIRCUIT CAPADOCHIA ISTANBUL !

 

Circuit Capadochia- Istanbul

Plecari: 19.06,17.07,21.07,18.09,16.10,20.11,21.12.2009

8 ZILE / 7 NOPTI

Ziua 1- Bucureti-Capadochia

Intalnire cu reprezentantul agentiei in parculetul Timpuri Noi la ora 18.00.

Plecare catre Capadochia-Turcia la ora 18.30.

Ziua 2-Capadochia

Sosire in Capadochia in jurul orei 18.00.

Cazare la hotel.

Ziua 3- Capadochia

Micul dejun.Vizita la “Hornurile Zanelor”,formatiuni calcaroase formate in urma eroziunii,din Valea Devrent-Pasabag si un atelier local de ceramica traditionala din orasul Avanos.Dupa masa de pranz se continua cu vizitarea Muzeului in aer liber Valea Goreme,unde puteti vedea faimoasele biserici sapate in stanca de calugari crestini in sec.11 d.c.,Valea Pigeon si Uchisar,cel mai inalt punct din aceasta regiune.Seara intoarcere la hotel unde se serveste cina.

Ziua 4- Capadochia

Micul dejun.Astazi se va vizita Manastirea Spital,Kizilcukur(Valea Rosie) si satul pitoresc Cavusin.Dupa masa de pranz se continua cu vizitarea satului subteran Kaimakli,sapat in stanca vulcanica din aceasta zona de catre primii crestini,pentru a se ascunde de invaziile Imperiiilor Roman si Bizantin,formatiunile din piatra calcaroasa erodate din Catalkaya si Esentepe.

Masa festiva de Paste la hotel.

Ziua 5- Capadochia

Mic dejun.Vizita la un alt sat subteran,Derinkuyu dupa care se va merge la impresionanta Vale Ihlara,un canion lung de 14 km,inalt de peste 110 m,unde se va face un scurt traking de-a lungul raului ce curge prin canion si se va vizita cateva biserici vechi(sec.11 dc) sapate in stanca.Masa de pranz se va servi intr-un restaurant traditional din satul Belisirma.In continuare se va vizita manastirile Yaprakhisar si Selime.Cina la hotel.

Ziua 6 –Capadochia-Istanbul

Micul dejun.Primul obiectiv pe care il vizitam astazi est satul Mustafa Pasa unde au locuit greci crestini ortodocsi la inceputul sec.20.In continuare se va vizita Lacul Damsa si la Manastirea Keslik.Dupa masa de pranz se merge la Soganli unde se viziteaza Valea Adinca si Valea Can.Dupa o ultima vedere panoramica a zonei Capadochia din satul Taskinpasa se porneste catre Istanbul.

Noaptea pe drum.

Ziua 7-

Sosire in Istanbul in zona orei 8.00.

Cazare la hotel.Timp liber pentru cumparaturi.

Ziua 8 –Istanbul-Bucuresti

Micul dejun.Dupa micul dejun vom merge sa vizitam centrul istoric al metropolei. Vom vedea Hipodromul, Obeliscul lui Theodosius, Coloana Serpuita, Obeliscul Faraonului Thutmose, Fantana germana a lui Whilhem, Coloana lui Constantin. Vom continua cu vizitarea celei mai renumite moschei din Turcia, Moscheia Albastra, si deasemenea, Sf. Sophia (Biserica Sfantei Intelepciuni), dupa care vom vizita Muzeul Topkapi, renumitul Sarai al Sultanilor Otomani. Masa de pranz. Dupa amiaza vom vizita Marele Bazar Acoperit, cel mai vechi Moll din lume, un labirint de strazi cu circa 3000 de magazine, cafenele si ateliere. Timp liber pentru cumparaturi.

Seara la ora 18.00 plecare catre tara.

Tarif : 390 euro

Sngl supliment : 273 euro

Commission cedat : 40 euro

Tariful include :

– 4 nopti de cazare in Hotel de 3* Capadochia

– pensiune complecta in capadochia

– masa festiva de Paste la Hotel.

– Ghid local in capadochia

– 1 noapte de cazare cu mic dejun Hotel 3* in Istanbul

– insotitor de grup roman

– Transport autocar

Nu sunt incluse :

– Asigurare medicala obligatorie

-Asigurare storno recomandata

– intrarile la muzee

– viza de intrare in turcia -15 euro/ persoana

Programul este valabil pentru un grup de 40 persoane.

In cazul in care nu se vor strange un nr minim de 40 turisti , programul va fi recalculat sau anulat .Transportul va fi efectuat numai in urma recalcularii ulterioare a pachetului existent (in functie de numarul de persoane inscrise, autocar, midibus sau microbus).


OBSERVATII:

– Pretul pachetelor de servicii este exprimat in EUR/persoana

-Prezentarea la autocar – cu o jumatate de ora ora inaintea plecarii

-Categoria hotelurilor este cea oficiala pentru tara respectiva

– Clasificarea pe stele a hotelurilor este cea atribuita oficial de Ministerul de Resort din Turcia. Ca atare, facilitatile comune si cele ale camerelor sunt conforme cu standardele locale.

– Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptia hotelului, asistat de reprezentant.

-Agentia isi rezerva dreptul de a modifica derularea pe zile a programului, fara a afecta calitatea si cantitatea serviciilor.

-Se recomanda efectuarea unei asigurari STORNO , pentru situatiile in care turistul nu mai poate efectua calatoria datorita imbolnavirilor, accidentelor, etc. Astfel, turistul isi poate recupera costul excursiei de la societatile de asigurari.

-Pasaportul este obligatoriu pentru excursia in TURCIA.

Conditii :

– Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.

– Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a putea calatori in strainatate:

– sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor

– sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat

– adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera.

– Inscrierea se face conform contract de prestari servicii turistice .

– retragerea se face conform art. V din contract cu penalizarile inscrise in contract.

V. Renuntari / penalizari,

1.In cazul in care turistul renunta din orice motiv la pachetul de servicii turistice care face obiectul prezentului contract, el datoreaza Agentiei penalizari dupa cum urmeaza:

a) 50% din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face cu mai mult de 45 de zile calendaristice inainte de data plecarii;

b) 70% din pretul pachetului de servicii, daca renunţarea se face in intervalul 30-45 de zile inainte de data plecarii;

c) 100% din pretul pachetului de servicii, dacă renuntarea se face intr-un interval mai mic de 16-30 zile inainte de plecare sau pentru neprezentarea la program.

Reclame

~ de andreiuta pe august 28, 2009.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: