Sticla de 1 milion de RON de la OTV

Criza mare moncher, dar in aceste momente brandurile solide si speculatorii isi croiesc drumul greoi pentru a se pozitiona si mai bine pe o piata care din cauze economice este acum propice, fiind mult mai aerisita.

OTV – televiziunea de garsoniera face investitii periculoase pentru vremurile pe care le traim si lanseaza un concurs denumit ” Suta la suta adevarat” cu premii halucinante (3 masini Mercedes C Classe si 3 apartamente in fiecare duminica), in mijlocul unei crize in care si Protv-ul liderul de piata stagneaza daca nu bate chiar in retragere.

Revenind la subiectul articolului dorim sa semnalam lansarea unei noi promotii, gazduita in exclusivitate de OTV, a binecunoscutului brand Murfatlar. Promotia cu premii in masini si bani care pare una promitatoare, se va intinde pana la sfarsitul anului 2009, iar rezultatele le vom aprecia aici pe masura ce acestea se vor lasa descoperite.

Mai multe detalii tehnice cititi aici : Concurs Murfatlar la OTV

Anunțuri

~ de andreiuta pe Septembrie 15, 2009.

3 răspunsuri to “Sticla de 1 milion de RON de la OTV”

  1. sticla de 1 milion de ron e de fapt mai mult, fiindca premiul anuntat e de 250.000 euro, iar euro este 4,3

  2. cred ca este o farsa, cei care au mai multe coduri , au sanse mai multe, insa cei saraci nu au norocul sa castige…domnul dan diaconescu este un mare escroc, este ffff tampit, cred ca in tara asta se fac niste escrocherii la nivel atat national, cat si international…cum este posibil asa ???

  3. D-LUI ALEXANDRU LUIGI- esti un mare fraier si incult. la nivel national vinzarile celor de la mutfatlar sunt colosale. stii ce inseamna pentru ei o masina pe zi??? cit pentru tine un neuron. si daca il ai si daca nu tot PROST ESTI! IN PRIMUL RIND GINDESTE DACA NU ITI CER PREA MULT!
    esti ….. demential dar si monumental de prost!
    mai ai frati, surori??? sau esti fraierul familiei!
    ha ha ha !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: