Apartamente Buna Ziua Cluj Napoca la 540 euro / mp

Am dat pentru un post interesant azi dimineata. – Apartamente de vanzare in Buna Ziua din Cluj Napocasi am ramas masca in legaturile cu preturile care sunt in plina criza. Stiam ca in Buna ziua preturile sunt de la 1000 euro / mp in sus. Se pare ca peste unii a venit criza mult mai repede si mai tare din moment de sunt deja de vanzare apartamente in Cluj Napoca de 52 de mp la numai 540 euro / mp adica la 30000 euro semifinisat.
Asta dupa ce acum cateva zile am citit ca in toata tara preturile la apartamente au scazut cu 30-40 % in timp ce la Cluj Napoca apartamentele au ramas la acelasi pret ceea ce mi se pare in mometul acesta o mare ineptie. Ce are diferit Clujul de restul tarii? Ah, nimic.
Cei mai penibili sunt directorii de agentii imobiliare si agentii imobiliari care habar nu au ce se intampla pe piata imobiliara si inca mai au tupeul sa vina sa explice ei cum o sa evolueze piata imobiliara…adica ca deja is revine in timp ce 80% din agentiile imobiliare sunt falimentare si nu mai au activitate.
Dar no…asa de fac afacerile…!

Reclame

~ de andreiuta pe Octombrie 13, 2009.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: