OFERTE SPECIALE Sharm El Sheikh 7, 14.11, de la 146 euro/persoana

Ne face placere sa va prezentam ofertele speciale pentru Sharm El Sheikh, plecare din Bucuresti, pentru datele de 7 si 14 noiembrie, pachete de 7 si 14 nopti. 
Sharm El Sheikh, situata in partea de sud a peninsulei Sinai, este una din statiunile care a cunoscut o dezvoltare foarte rapida. Exista si hoteluri micute, care ofera intimitate, cu design modern, dar si complexe mari care detin facilitati menite sa satisfaca gusturile celor mai exigenti clienti: cazinouri, discoteci, cluburi de noapte, terenuri de golf, spa-uri.

Avand foarte multe facilitati, atat in hoteluri cat si separat, de diving, snorkeling, windsurfing si alte sporturi acvatice, calarit de camile si cai, safari in desert si obiective turistice culturale din antichitate in apropiere, este imposibil ca un turist sa aiba timp sa se plictiseasca vreodata.
In afara de ofertele speciale pentru mare parte din hoteluri, va mai oferim si o avantajoasa oferta Tez Express, precum si reduceri consistente pentru unul dintre cele mai iubite hoteluri de lux: Ritz-Carlton.
Conceptul Tez Express se refera la o formula de confirmare a rezervarii la o categorie  limitativ definita de hotel (numarul de stele) si de tip de pensiune dar in care nu se individualizeaza hotelul. Turistul afla la sosirea pe aeroport, de la reprezentantul local, hotelul la care a fost repartizat in functie de disponibilitatea acestora in sistemul TEZ Tour.
Hotelurile se aloca in functie de disponibilitate cu maxim 24 de ore inainte de sosire. Ele fac in general parte din categoria hotelurilor standard sau economic, clasificate de autoritatea nationala a tarii respective ca facilitate de cazare cu numarul de stele si pensiunea precizate in oferta. Avantajul definit al acestui tip de oferta il reprezinta pretul minimizat fata de pretul ofertei standard si de aceea il recomandam clientilor cu buget economic.
Preturile pachetelor sunt foarte accesibile, incepand cu 146 euro/persoana!

~ de andreiuta pe Decembrie 12, 2009.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: