LAST MINUTE Sharm El Sheikh 31.10, de la 166 euro/persoana

Pentru ca se apropie vacanta de toamna a copiilor si pentru ca sezonul tocmai a inceput in Egipt, am pregatit o oferta speciala pentru Sharm El Sheikh dar si pentru cele noi trei statiuni pe care le promovam in acest sezon: Dahab, Taba si Nuweiba!

Dahab – Statiunea de aur
Aceasta statiune este preferata de cei pasionati de locuri cat mai autentice. Plajele sunt de multe ori neamenajate iar recifurile de corali sunt in imediata apropiere a tarmului, fauna subacvatica fiind spectaculoasa. Toate regiunea este foarte pitoreasca, in special datorita imaginii maestuoase a muntilor Sinai care coboara in mare. Dahab, care inseamna aur in araba, este format din satul beduin Assalah in partea nordica si centru comercial si administrativ in sud (medina). Micile hoteluri, cafenelele beduine si piatele sunt imprastiate in jurul golfului Assalah, in apropiere de vechiul far, in timp ce hotelurile mari, de lant de obicei, se intind pe o distanta de doi kilomentri inspre sud.
Un loc ideal pentru petrecerea vacantelor active, cu multiple posibilitati de a practica sporturi pe timpul zilei si o oferta variata de cluburi unde sa–ti petreci noptile, Dahab este o statiune vie, care pare ca nu doarme niciodata.

Taba – La intersectia dintre lumi
Acolo unde inaltimile Muntilor Sinai vegheaza asupra apelor cristaline ale Marii Rosii se afla Taba, un loc al contrastelor, de unde turistii pleaca de fiecare data cu imagini fabuloase intiparite in memorie. Situata la 200 km de Sharm El Sheikh, la frontiera Egiptului cu Israelul, Taba este un loc unde amprenta mai multor civilizatii a ramas intiparita peste secole.
O statiune care s-a dezvoltat rapid, cu hoteluri de toate categoriile, apreciata pentru plajele si recifurile de corali exceptionale, oferind o bogata paleta de activitati de agreement si servicii de foarte buna calitate, Taba este din ce in ce mai des aleasa de catre straini pentru petrecerea vacantelor, pe toata durata anului.
Posibilitatatea practicarii a numeroase sporturi acvatice, atmosfera linistita a statiunii si obiectivele turistice din imprejurimi au facut ca aceasta statiune sa fie preferata de familiile cu copii si de catre turistii ce isi doresc vacante active in locatii putin aglomerate.
Nuweiba – Oaza din Sinai
Hoteluri, plaje largi, restaurante pescaresti si campinguri de beduini, toate adunate in una dintre cele mai mari oaze din Sinai, un orasel intim situat pe tarmul Marii Rosii, unde se racoresc nisipurile fierbinti ale desertului – aceasta este Nuweiba.
Orasul este situat in partea de est a Peninsulei Sinai, cu acces foarte bun catre Aqaba in Iordania si este impartit in trei zone distincte si foarte deosebite intre ele ca si peisaj si mod de viata – portul, satul turistic si, inspre nord, orasul beduin Tarabin, unde, printre palmieri, se afla ruinele unei fortarete Mameluce, un obiectiv preferat de catre vizitatori, modul de viata si traditiile triburilor migratoare ale desertului fiind de-a dreptul impresionante.

Reclame

~ de andreiuta pe Decembrie 15, 2009.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: