PELERINAJ IN ISRAEL 7 ZILE/6 NOPTI

PELERINAJ IN ISRAEL
7 ZILE/6 NOPTI
Date de plecare 2009: 17 Octombrie; 7, 21 Noiembrie
Ziua 1 : Bucuresti – Jaffa – Tel Aviv(65km)
Plecare din Bucuresti aeroportul Otopeni catre Tel Aviv. Dupa aterizare vom face o vizita scurta in Jaffa Tel Aviv, apoi plecam catre Ierusalem. Aici vom asista la o slujba in biserica romaneasca. Cina si cazarea in hotel Park 4*.
Ziua 2 :Ierusalim – Beit Lehem (10km)
Muntele Maslinilor, panorama cetatii orasului, Manastirea Eleon, biserica Pater Nostrum, Biserica Dominus Flavit( unde Isus a plans ceea ce urma sa se intample Israelului)Gradina Ghestimani – la poalele Muntelui Maslinilor. Un popas de reculegere sufleteasca in biserica Natiunilor. Biserica Mormantul Maicii Domnului. Intrare in cetatea Ierusalemului prin poarta Leilor, cetatea Antonia.
Ziua 3: Ierusalim
Parcurgerea drumului plangerii _ Via Dolorosa – cu cele 14 popasuri pe acest drum al crucii.Vizitarea bisericii Mormantului Sfant, foisorul “ Cina cea de Taina” biserica Adormirii Maicii Domnului ( Dormition). Plecare catre Betlehem – vizitarea bisericii nasterii Domnului Isus. Cina si cazarea in Ierusalem .
Ziua 4 :Ierusalem – Marea Moarta – Nazaret (175km)
Plecare catre Marea Moarta , unde vom putea face plaja . Plecare catre Marea Galilei si Raul Iordan. Luam de aici apa sfintita. Cazare si cina in Nazareth .*
Ziua 5 :Galilea ( 35km)
Marea Galilea ( se afla la 200 m sub nivelul marii) . Vizita la  Capernaum, oras renumit si cetatea Domnului, unde Sfantul Mantuitor predica crestinilor ( casa Sf. Petru). Continuam catre Tagbha locul unde Isus a facut a treia minune inmultirea pestilor si painilor. De acolo ne urcam pe muntele fericirilor unde se aduna multiumea sa asculte predica domnului. Cazare la Nazareth .
Ziua 6 :Nazareth – Haifa (40km)
Vizitarea orasului vechi cu bazilica Buna Vestire, biserica ortodoxa Sf Gabriel cu icoane pictate de pictori romani. Vedem izvorul Sf. Maria. Plecare catre Cana galilei, vizita la biserica ortodoxa, unde Isus a facut prima minune transformand apa in vin . Ne continuam apoi drumul catre Haifa unde vizitam manastirea Stela Maris, Gradinile Bahaim, si altele. Cina si cazarea la Nazareth, hotel Rimonim 4*
Ziua 7 :Tel Aviv – plecare
Zi libera.Cumparaturi la Tel Aviv Transfer la aeroport si plecare catre Bucuresti.
Excursii optionale:
–         plimbare cu o copie a barcii lui Isus pe apele Marii Galilei
–         Podgoria pe podisul Golan, vizita si degustari de vinuri
–         Masa de pranz copioasa cu pesti din Marea Galilei la restaurant pescarie Ein Gev, pe malul Marii Galilei.
Excursii – cadou care intra in pret
–         crescatoria de catei de rasa la Kibutz Afikim
–         vizita la Sinagoga Mare din Nazaret
–         excursie panoramica seara in Nazaret
–         vizita la o cresa de copii unde se pot vedea copii evrei din Etiopia, China, Rusia, etc (Turnul Babel) cu toate culorile.
Seara in ziua a 5-a se poate face Hamei Tveria, apa minerala si cu sulfurica.
Grup
26 pers
40 pers
50 pers
Pret/pers in DBL
Hoteluri de 4*si5*
715
665
645
Pret/pers in DBL
Hoteluri de 2*si 3*
665
625
605
Pretul include:
–         6 nopti cazare
–         Masa : demipensiune
–         Transport avion Bucuresti – Tel Aviv – Bucuresti
–         Transfer cu autocar modern
–         Ghid – limba romana
–         Taxe la intrarile la obiectivele turistice
–         Masa festiva la final de sejur
Pretul nu include:
–         taxa de aeroport 120 euro/pers
–         asigurare medicala
–         Tipsuri pentru soferi si ghid 5 euro/pers/zi
–         Asigurare storno 1,5%
–         Mesele de pranz
COMISION CEDAT: 60 EURO/PERSOANA
Observaţii:
· Documentele necesare călătoriei: paşaport valabil cel puţin 6 luni de la data întoarcerii şi asigurare medicală.
· Acte necesare obţinerii vizei pentru Iordania: paşaport valabil minim 6 luni de la data călătoriei (copie scanată color – trimisă prin e-mail), formular completat (se primeşte de la agenţie).
· Programul pe zile (ordinea vizitelor sau a cazărilor) poate fi modificat, cu păstrarea integrală a vizitelor menţionate în program.
· Agenţia nu răspunde în cazul refuzului autorităţilor de la punctele de frontieră de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite să parăsească teritoriul propriu. Agenţia Calibra nu poate fi făcută răspunzătoare pentru astfel de situaţii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul işi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea în ţările vizitate şi de aceea este obligat să informeze agenţia asupra oricărui incident petrecut vreodată în afara graniţelor României precum şi asupra oricărei tangenţe pe care o are cu statul Israel.
· Copiii sub 18 ani care călătoresc doar cu unul dintre părinţi, vor trebui să prezinte la vamă acordul parental al părintelui care nu însoţeşte minorul, obţinut la notariat. Copiii sub 18 ani care călătoresc neînsoţiţi de nici unul dintre părinţi, vor trebui să prezinte la vamă acordul parental al ambilor părinţi, obţinut la notariat, iar adultul însoţitor trebuie să prezinte cazierul judiciar.
· Compania aeriană / orarul de zbor se pot modifica. Vă rugăm să verificaţi orarul de zbor cu 24 ore înainte de plecare. Agenţia nu este răspunzătoare pentru modificarea orarului de zbor sau pentru întârzieri, acestea fiind în responsabilitatea companiei aeriene şi a autorităţilor aeroportuare. Deteriorarea sau pierderea bagajului nu este imputabila agentiei de turism, ci companiei aeriene. Solicitarile pentru recuperarea bagajului pierdut si pentru eventualele despagubiri se vor adresa direct companiei aeriene care a efectuat transportul.
· Categoria hotelurilor şi a mijloacelor de transport este cea atribuită de autorităţile locale.
· Contravaloarea taxelor de aeroport poate suferi modificări până la data plecării
Reclame

~ de andreiuta pe februarie 15, 2010.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: